tirsdag 17. november 2015

Ikea hjørnesofa

Moderne designprodukter i høy kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus på skeidar. Kjøp møbler hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøkkenstoler til lave priser.

Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud.


Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus.

En hjørnesofa i skinn er ikke bare et perfekt sted å samle familie og venner, men gir også rommet et unikt preg. Den passer like godt i store rom som i små. Vi behandler skinnet i møblene våre grundig for å sørge for at du skal sitte godt – år etter år. Hva med en hjørnesofa eller en 3-seter sofa?


IKEA selger sofaer med ulike funksjoner som dekker mange behov. Dersom du har liten plass, kan en toseter, sovesofa som du kan gjøre om til en seng eller en fleksibel modulsofa være noe for deg. Det øvre laget av fiberkuler og den myke kvaliteten gjør sofaen god og komfortabel å slappe av på, så lenge du vil. Fløyelen er vevet av viskose og polyester, som gjør den varig.


Overflaten er dekket med en slitesterkt belagt tekstil som ser ut og føles som skinn. Pent brukt brun IKEA hjørnesofa med pall selges. Vi kjøpte en IKEA -sofa av type hjørne Tidafors, som kom i går. Selvfølgelig i ganske mange deler. Etter noen timer hadde vi montert alle løse deler og satt igjen med siste finish, tre moduler som skal bare hektes i hverandre.


Altså hjørnet og to langsider. Her var det fullstendig stopp. Her på Trademax finner du en mengde ulike hjørnesofaer som kommer i ulike farger og former.


En hjørnesofa er et godt valg både til deg som trenger en arealeffektiv sofa, men også til deg som trenger et stor sofa med plass til hele familien!

Med en hjørnesofa skaper du en koselig atmosfære og en lun krok å krype opp i. Velg mellom utallige varisajoner og stoff. Bestill på nett og hent i butikk. En liten hjørnesofa er arealeffektiv for mindre rom, og skaper en lun og hyggelig atmosfære i større rom.


Hos oss finner du et bredt utvalg av hjørnesofaer i flere varianter. Vi har varehus over hele Norge. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Dette trekket passer perfekt til Ikea modell Karlanda hjørnesofa.


Vi anbefaler ikke trekket til lærmøbler, da passformen er annerledes. Trekket er ikke et originalprodukt fra Ikea. Det er mer intimt og koselig å sitte i en hjørnesofa enn å sitte i to sofaer som er plassert mot hverandre. Velger du én lang sofa uten andre sittemuligheter, kan det føles vanskelig å kommunisere når dere er flere. En hjørnesofa er ganske stor, og det gjør at det er god plass i den, både for det store selskapet og med bena strukket ut i ulike behagelige posisjoner.


I din hjørnesofa blir det enkelt å gjøre herlige stunder lengre, uansett om det er med en bok, en film eller dataen. Ikea , NORSBORG lysegrå hjørnesofa fra ikea med Lyse træben. Uden pletter og skrammer, næsten så go som ny, dog et enkelt hul som ses på billedet, kan skjules med en pynte pude ellers kan man købe nyt hynebetræk i ikea.


Den er år gammel, sælges grundet pladsmangel i ny stue. Hjørnesofa , stof, pers.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg