fredag 13. november 2015

Biri stråtapet

Stråtapetet vårt brukes i både private hjem og offentlige rom. Naturen har alltid hatt en beroligende virkning på oss. Med stråtapet fra Biri på veggen kan man bringe litt av naturens ro og mykhet inn i hverdagen.


I forbindelse med vårt års jubileum designet Norway Says et nytt tapet som fikk navnet GANGAR. For dette designet har vi fått Merket for God Design fra Norsk. Den blir så nydelig i sollys, i skinnet fra stearinlys og dagslys.

For ikke å nevne alle som sier:. Biri tapet, tapeten som finnes i Oslos mest noble fellesrom. Der ble de montert både i Ordførerens kontor og møterom og Bystyresalen.


På krakken står en fløtemugge i porselen av Sara Skotte, 2kr, Kvist. Har så lyst på halmtapet fra Biri. Fått tilsendt prøver og den er bare fantastisk. Skal være lysekte, lett å rengjøre og enkel å montere Men rådyr.


Vi har gammel biritapet i leiligheten, den er hel, men ganske mørk og gulnet. Tapetet kommer i høydene 2.

Noen tips til hva som kan gjøres med den? Stråtapet er ingen nyhet her til lands, men mange vet likevel ikke at det finnes. Faktisk feiret den tradisjonsrike bedriften på Biri år i fjor.


Rommets varmekilde er en dekorativ glassfiberovn som henger på veggen under lerret og senterhøyttaler. Veggene er kledd med to forskjellige tapeter fra et bestillingssortiment. På veggen bak godstolene er et Biri stråtapet stiftet opp, og de tre øvrige veggene har fått en matchende mønstret fibertekstiltapet. Den første tapeten ble laget av julenek og plassert på veggen i. DET BEGYNTE MED ET JULENEK! Steigrunden starter ved Semb Gård kjent for sin produksjon av stråtapet (Biritapet).


På veien opp til Berg Gård passerer stien en gammel kalkovn som er restaurert. Videre går den forbi Steig Gård og opp på løypas høyeste punkt, Liberget. Her er det er en gapahuk med flott utsikt utover Biristrand og Lillehammer. Du har sikkert sett det, stående stråtapet , kanskje hjemme hos noen som er spesielt stolte av hjemmet sitt, funkishus og boliger med stil. En rekke stuer, men også kaféer, ambassader, kontorlokaler m. Hei, vi har akkurat kjøpt et hus som har BIRI -tapet i hele.


Alle typer er av interesse :) og kan ordne med frakt, så utenfor Oslo er ikke et hinder. Da jeg pusset opp talls huset i Rosendal valgte jeg stråtapet på en vegg i spisestuen. Jeg bor i et murhus, bæreveggen i spisestuen er betong.


Far og jeg fornøyd etter en lang dag i Oslo :-).

Hvite tråder og halm i skjønn forening! Det er kaldt og hardt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg