onsdag 11. november 2015

Holmegaard cabernet karaffel

Holmegaard cabernet karaffel

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker.


Holmegaard cabernet karaffel

Karaffel til hverdags og til fest. Individiuelle Beratung und Angebote! Holmegaard online bei design-bestseller. Designet av Peter Svarrer for en Optimal vinopplevelse. Levering 2-hverdager.


Vinkaraffelen i Peter Svarrers Cabernet -serie er skapt til å forbedre din vinopplevelse og la vinens fulle potensial tre frem. JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.


Vannkaraffelen i Peter Svarrers omfattende Cabernet -serie er, i likhet med resten av serien, skapt ut fra designdogmet om funksjonalitet, modernisme og dagligdags eleganse. I glasserien inngår også vakre champagneglass, hvitvins- og rødvinsglass. Tåler ikke oppvaskmaskin. Legg til favorittmerke.


Og det er nettopp det Peter Svarres Cabernet -serie gjør. Skapt til å utfolde vinens fulle potensial – og med et skarpt øye for estetikk. På den måten forener Svarrer sine tre designfilosofier: modernisme, funksjon og hverdagseleganse.


Holmegaard cabernet karaffel

Cabernet -glassene er lette både i vekt og uttrykk, og passer til borddekking til alle anledninger. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Finn laveste nettpris her.


Vannkaraffelen er perfekt til vann med eller uten kullsyre og passer gode sammen med de fleste vinglass, ikke bare med vinglassene i Cabernet -serien. Lignende produkter Til toppen. Unngå å stresse vinen ved å helle direkte ned i. Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk og våre Flagshipstore-butikker.


Skabt til at udfolde vinens fulde potentiale – og med et skarpt øje for æstetikken. På den måde forener Svarrer sine tre designfilosofier: Modernisme, funktionalitet og dagligdags elegance. Tom Nybroe har skapt karaffelen med fokus på riktig behandling av vin. Ikke kun til å pynte på serveringen ved å servere vann fra springen, men også til vann med kullsyre, som den smarte korkproppen sørger for å holde frisk og perlende under hele middagen.


Uanset om du inviterer til champagnebrunch, lader propperne springe til en helt særlig anledning eller blot har lyst til at fejre, at det er tirsdag. Den kan vaskes i oppvaskmaskin ved maks grader. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet.


Holmegaard cabernet karaffel

Om du leter etter karaffel eller andre produkter så har vi et stort utvalg. L hos PriceRunner Sammenlign priser fra butikker Betal ikke for meget - SPAR nu! Kjøp på nett og få rask.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg