tirsdag 10. november 2015

Nord skien

Hos oss finner du et godt utvalg av merker vi selv har håndplukket til vår butikk. Du finner varer fra blant annet: Ferm Living, Marimekko, Bloomingville, Cooee, House doctor, Mette Ditmer,Madam Stoltz Louise Smærup, Andersen, Kids Concept, Sebra og mange fler. Forhandler av båter fra Gran FinnMaster, Yamarin og Buster i Telemark. Den følelsen man fikk som barn da man gikk rundt og dagdrømte i. Båtmotorer og deler fra Yamaha og båthengere fra Respo.


Nord interiør AS fra , Telemark.

Om firmaet: Firmaet har vært år i bransjen. Daglig leder er Morten Bjørnstad som har år i båt-bransjen. Nor Tekstil er Norges ledende aktør innen tekstilservice og vaskeritjenester. Vi yter tjenester til helsesektor, hotell, industri-, handels- og servicebedrifter.


Velkommen til Norengros AS, næringslivets støtteapparat. Her finner du et bredt utvalg produkter til rimelige priser! I nord og vest består berggrunnen av gneis og kvartsitt.


Gjennom sentrum og bydelen Gjerpen går det et kambrosilurbelte. Etter den siste istida lå dette området under vann i flere tusen år, og havavsetningene har gjort området til et svært produktivt jordbruksareal.

Skien har en variert geologi. Vårt verksted utfører alle typer reparasjoner, vedlikehold og service på båter og motor. Mekanikerene sørger for den beste pleie av din båt og motor.


Kart og flyfoto over P. NORD i nye lokaler Denne uken var det duket for nyåpning av den populære interiørbutikken NORD. Maren Kastet og Christine Myhra Kihle ønsket nye og gamle kunder velkommen i nyoppussede lokaler på Handelstorget da dørene åpnet kl. Utvidet firma- og kredittinformasjon.


Vi skal være mest ute, så kle deg. Arkaden er ukonvensjonelt, urbant og moderne – og gjør shopping til en opplevelse for alle sanser. Vi tilbyr nye Ford personbiler og varebiler, brukte biler, service og komplett utvalg av deler og.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Bompenger er en forutsetning for å kunne realisere Bypakke Grenlan slik det er med alle andre bypakker her i landet. Innkrevingen startet 3. Hold inn Ctrl-tasten (Cmd på Mac). Kommunefakta gir deg nøkkeltall for din kommune, og er en inngang til SSB sin statistikk på kommunenivå. Reis med ekspressbuss i Norge.


Kjøp bussbilletter, søk etter reisemuligheter, finn avganger, rutetabeller og ruteinfo. Ett av trærne i gata falt over ende i fjor vinter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg