onsdag 18. november 2015

Frotte metervare

Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Flott design og god kvalitet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Bli inspirert av våre kolleksjoner.


Metervare - Alltid mange varianter. Dobbeltvevd betyr at det er frotté på både for- og bakside, og den er derfor perfekt til badekåper. Deilig fast og myk dobbeltvevd frotté av 1 bomull.


Frotte metervare

Fin også til å lage smekke. Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet. Den slags produktion kan mærkes i prisforskellen.


Frotté er altså dyrere end frottéstof. Såvel frotte som frottier består hovedsagligt af bomuld og kan indeholde en blanding af polyamid eller andre. Lækker fast og blød dobbeltvævet frotte i 1 bomuld. Utrolig myk blå bomullsvelour i 1 GOTS sertifisert økologisk. Dobbeltvævet betyder, at der er frotte på både for- og bagside.


Frotte metervare

Perfekt til badekåber og håndklæder. Nettbutikk og butikk med godt utvalg av metervarer og sytilbehør. Vi forhandler symaskiner fra Janome og Baby Lock. Klær fra Gullkorn Design. Vi selger stoffene som metervare og alle prisene vises per meter.


Vi ger dig personlig service Registrera dig nu och få en värdekupong värd kr. Du kan alltid finne inspirasjon til det neste store prosjektet ditt i butikkene våre eller her på nettsiden vår. Et kraftig melert møbelstoff til møbler og annet interiørsøm. Funker også til vesker.


Frotte metervare

Køb billige frotté stof online. Vi sender gjerne stoffprøver på farger vi har på lager. Søger du frotté i god kvalitet? Trenger du stoff til å lage gardiner, duk eller kanskje noe annet spennende som for eksempel et kjolestoff? På IKEA finner du metervare i ulike materialer, farger og mønstre.


Vi har et stort online udvalg af velcro i mange farver og mål med eller uden lim. Billig fragt og hurtig levering! Stikk innom ditt nærmeste IKEA varehus for å kjøpe våre flotte stoffer og tekstiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg