onsdag 25. november 2015

Treheller jula

Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Produsert i dyrket akasie som er behandlet med olje. Terrassegulvet er raskt å legge takket være klikksystemet, og dessuten lett å vedlikeholde.


Noen som har erfaring med treheller på terasse? Kjøpte nylig på Jula i plast, først en pakke for å prøve, og så til hele gulvet. Flere butikker selger treheller som man enkelt kan klikke sammen til et gulv. Både hagesentere, clas ohlson, europris og biltema selger dette. Clas Ohlsson: har møbler og treheller av akasie.


Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp. Varene sendes vanligvis innen 2-dager. Med unntak av høytider, som f. Heller kan kombineres i det uendelige.


MAXBO har utvalget, så du finner det som passer for deg og ditt hus. Frakt fra produsent kommer i tillegg. Nytt gulv med matter eller treheller. Fiks opp balkonggulvet i en fei med gulvplater som enkelt klikkes sammen. Vi har plater i flere utførelser og materialtyper.


Eller sats litt større og legg nye treheller på terrassen. Kult å se på og deilig å gå på. At hellene også er miljømerket er noe du får på kjøpet.


Jeg skal legge 40kvm terasse gulv, og kan da enten legge vanlig impregnert terassegulv, eller slike treheller. Vi skal antakelig ikke ha tre heller fordi jeg ikke klarer 3-ekstra. Nå når man har blitt eldre så ser jeg tilbake på jula med veldig gode. Tidene forandrer seg veldig etter.


I midtgangen har jeg lagt billige treheller fra Jula. Har ikke hatt særlig tid til å blogge om jula ,. Det er et stykke igjen til plantene når taket. Et terrassegulv rett på bakken kan også bygges med løse treheller på underliggere. Grunnarbeidet må gjøres på samme måten som beskrevet over. Bruk waterpass for avretting av trebjelkene (pass på at trelektene er helt rette).


Fyll på med san og jevn ut. Trykkimpregnerte treheller med års garanti mot råte. Gi hagen det lille ekstra. En dekorasjon kan gi hagen det lille ekstra.


Heng opp en krans på døren eller veggen. Plasser en portal der du vil at roser eller andre. Skal legge terrasseheller på en del av en terrasse med belegningsstein under. Tenkte i først omgang på vanlige treheller som fås billigt på f. Da det er stein under er det ikke mulig å skru hellene fast, derfor skal de kunne koples sammen. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av belegningsstein og heller til oppkjørsel og hage.


Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg