onsdag 25. november 2015

Trådløst tastatur og mus

Ergonomisk design og utmerket batterikapasitet. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Utrolig kult design og knallbra ytelse. Stort utvalg av mus og tastatur , trådløst eller med ledning! Hos oss, finner du din nye trådløse mus og tastatur.


Trådløst tastatur og mus

Besøk Logitech for pakker med tastatur og mus som gir det perfekte forholdet mellom stil, funksjoner og pris til jobb og livsstil. MK6trådløst keyboard og mus. Rekkevidde på opptil m. USB-mottager i mikroformat, som kobles til en USB-port. Mål tastatur 390x122xmm og mus 100x62xmm. Sandstrøm trådløst tastatur og mus - Denne pakken fra Sandstrøm består av et trådløst tastatur i full størrelse og en trådløs mus tilpasset høyrehendte.


Test av mus og tastatur. Gamingutstyr på budsjett. Du må faktisk ikke blakke deg for å få en god mus eller. Elkjøp har trådløst tastatur og gaming- tastatur til PC, iPad og Mac med norsk språk. Trådløst og overbevisende fra Logitech.


Trådløst tastatur og mus

Tastatur til iPad og PC - Elkjøp Du må aktivere JavaScript for at hjemsiden skal fungere optimalt. Toppselgerne blant tastaturer og mus finner du her. Du finner også en solid bredde av trådløse, kablede, optiske og lasermus i vårt sortiment, samt gamingmus tilpasset for spillsjangere som MMO, MOBA og FPS. Rikelig utvalg av ergonomiske løsninger, som for eksempel rollermouse, mousetrapper og vertical mouse.


Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Touch Tastatur. Finn laveste nettpris her.


Trådløst tastatur og mus

Logitech MK8er ett kit med trådløs mus og tastatur i full størrelse med ergonomisk design. Skriv og bytt sømløst mellom datamaskin, nettbrett og telefon. Tastaturet har også programmerbare funksjonsknapper for f. Par musen med opptil enheter. Legg til Kjøp og hent.


Pakke med trådløst tastatur og trådløs mus , begge i full størrelse. Musen har strømsparingsfunksjon og hurtigknapper som f. Kompatible med Windows og Mac OS. Med KM7trådløst tastatur og trådløs mus fra DellTM får du høy trådløs ytelse i moderne design og en ryddig arbeidsplass.


Prisgunstig løsning i smal design!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg