tirsdag 24. november 2015

Shimano fiskesett

Se vårt store utvalg og gode priser. Min side Kundesenter Kontakt oss Aktivitetskalender. Legg til i ønskelisten. For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår så bruker vi cookies.


Shimano fiskesett

Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av. Stangen er en følsom tredelt sjøfiskestang som tar lite plass og er enkel å ha med seg. Håndtaket i kork gir deg et godt og behagelig grep.


Ringene har metallinnlegg, som gjør de svært sterke og holdbare. G-Sport og G-MAX har 1butikker og tilbyr 1 fornøydgaranti, 1dagers åpent kjøp og gratis retur og bytte. Kjøp på nett eller reserver og hent i din butikk. Her finner du fiskesett for alle typer fiske.


Shimano fiskesett

Settene består vanligvis av stang og snelle, men noen har påspolet sene og kroker i tillegg. Her får du som regel fiskestang, snelle og snøre i ett. Hos XXL finner du fiskesett som er spesielt utviklet for å passe perfekt til forskjellige typer fiske, alt fra båtfiske og havfiske til komplette fluefiskesett. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi har fiskeutstyret du trenger!


Ferskvann eller saltvann, haspel eller flue. Vis flere produkter Created with Sketch. Velkommen til vår nye nettbutikk! Produktet finnes også i følgende utførelse Kunder som kjøpte denne. Varen er ikke på lager, men dersom du bestiller vil vi bestille den inn fra leverandøren med en gang.


Shimano fiskesett

Haspelsneller Haspelsneller er noe de fleste er kjent med. Dette er de vanligste snellene der ute og det finnes mange varianter. Bjørn André tar for seg litt. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.


Beste teleskopsett til sjøfiske i Alt om Fiske test utgave nr. Et flott sett for junior. Fiskesett til laksefiske og tungt kystfiske. Hører du sjøen kalle på deg?


Fisking er for mange godt for sjelen, og hvis du i tillegg får fisk, har du sikret deg et sunt måltid rett fra naturen. Test av fiskesett Komplette fiskesett som duger Noen bør du styre unna. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Smidig kvalitetssnelle, responsiv, 3-delt stang og god sene er med i pakken.


Meget god kombinasjon til sjøørret og allround fiske. Buskeruds største utvalg i sportsfiskeutstyr. Hos oss på Gulskogen i Drammen finner du alltid gode tilbu konkurransedyktige priser og gratis parkering.


Superkombinasjon til sjøørret og lett allround fiske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg