mandag 2. november 2015

Askesort interiør

Askesort interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Uansett om du skal bygge nytt eller pusse opp, skifte kledning på hele huset eller kun sette opp en enkel vegg med panel, bygge et. DRYGOLIN Ultimat husmaling.


Vi tilbyr ti flotte farger i et spekter fra Snøhvit til Askesort. Mellom ytterpunktene kan du velge blant både kalde og varme toner som kompletterer hverandre. Beis fremhever strukturen i treet og panelbordets egenart og gir overflaten liv og variasjon. God smak fortjener det beste.


Vår passjon er vakre farger som skaper personlige interiører og hjem som vi trives i. Ta også gjerne en titt på våre LADY kolleksjoner her. Med to gutter på fire og fem år er det også nødvendig at interiøret er funksjonelt. Det må kunne brukes, også av små barn.


Kristine vil ikke ha interiør som bare er til pynt, eller som hun hele tiden må være redd for at skal bli ødelagt. Finn riktig produkt til ditt interiørprosjekt her. Fargespekteret går fra Snøhvit til Askesort , og i mellom ytterpunktene kan du velge blant mange varme eller kalde fargetoner.


Uansett farge skaper beiset panel vakre, naturlige overflater og et godt inneklima. Det er også slik at farger du kanskje kjenner litt til fra interiøret , forandrer seg betraktelig når de oppleves utendørs. Dette skjer selvsagt fordi det er stor forskjell på det skarpe dagslyset og lyskildene du har inne i din bolig.


Generelt sett blir alle farger oppfattet som litt lysere og kjøligere utendørs enn inne. Hver og én skaper en unik atmosfære, og er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et vakkert og personlig interiør. Legg med bilder og du får raskere og bedre svar. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Interiør -maling Utemaling Gulv Tapet.


Her trenger vi Jotun. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi. Meld deg på vårt nyhetsbrev her. Mer Utendørs Lag en fargerik velkomst!


Askesort interiør

Se på naboen solgule tips. Mot spisestuen er det plassert et dekorativt frittstående glasskap i samme stil. Diamanter glitrer mest mot en mørk kontrast. Vi har derfor lagt et lag med Askesort beis på en strukturbørstet glattpanel.


Et lag med nøyaktig blandet glimmerlakk fanger lyset og sender det tilbake til øyet som glitrende diamanter. Svart er en klassisk, tidløs farge både i mote og interiør , sier interiørarkitekt MNIL Beba V. Hun understreker at den glansede perioden er over, nå er det matte flater krydret med blanke detaljer. Svart gir dybde til interiøret , det er ikke uten grunn at de store malerne brukte nettopp svart for å oppnå dette i kunstverkene. Den er mørk, mystisk og glitrer når den får stå i lyset.


Kul på ungdomsrommet, i tv-stua, ved peisen eller som effektvegg på badet. Utgangspunktet for Midnight Choir er et vakkert glattpanel som vi har strukturbørstet. Et perfekt lag med beisen Askesort og et nennsomt lag med diamantglitter, gjør veggen elegant og effektfull.


Malingen har svært god vaskbarhet og glimrende dekkevne. Gir et matt, flott resultat med glans 09. Dette produktet oppfyller miljøkravene for EU-blomsten og svanen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg