tirsdag 24. november 2015

Slettvoll sofa

Moderne designprodukter med høy kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge. Alltid lave priser og et stort utvalg!

Kjøp møbler med kvalitet hos Chilli. Ingenting bør overlates til tilfeldighetene når du velger sofa. Med en modulsofa får du frie tøyler til å skape ditt eget personlige møbel.


Velg blant våre mange moduler, putevarianter, sittekomforter, farger og tekstiler for å skreddersy en sofa som er perfekt for både deg og rommet den skal stå i. Essex er en inviterende sofa med myke linjer og fine,. Vi selger austin som er brukt til styling. Slettvoll bohus vi har mange andre sofaer inne på lager.


Stor valgfrihet i stil.

Sofaen er for mange midtpunktet i stuen. En sofa er et møbel med lang leveti og valget av sofa skal du være fornøyd med på lang sikt. Hos oss skal du finne en sofa som passer akkurat hjemme hos deg! Du finner drømmesofaen din hos oss.


En annen grunn til ikke å kjøpe sofa på nettet, er at du ikke får testet hvor god den er å sitte i. Hjeeelpes meg hva har jeg gjort! En dyp sofa er ofte god å krype opp i, men det er kanskje ikke det gjestene dine gjør når de kommer på besøk. En sofa fra Hjellegjerde gjør hverdagen bedre og enklere. Våre møbler er designet for å tilpasse seg kroppens behov for ergonomi, hvile og bevegelse.


Sofaer kan noen ganger fungere som senger, noe som de ikke er laget for. Den bærer sofaen på en måte den ikke er laget, og det ødelegger ryggen din. Komforten i en sofa fokuserer på å sitte i den. Alt til restaurant, hotell, catering og kantine på ett sted.


Kjøp Slettvoll sofa på nett hos Trademax. Meget pen Slettvoll sofa selges (type Comma). Tekstil: Rafia Uni 1Perle ( trevia, ull og polyamid.) Lysekthet 7. Tekstilet er testet og tilfredsstiller kravene til hard bruk i følge vedlagt tekstilinformasjon (se bilde).

Vedlikehold av den nye sofaen din IKEA selger flere sofaer hvor du enkelt kan ta av sofatrekket og vaske det i maskin. Alle puter er vendbare. Du kan også fornye trekket til mange av sofaene.


Sofa med garanti Når du kjøper sofa fra IKEA kan du være trygg på at du gjør et godt kjøp. For sånn tenker de i familien Slettvoll. To generasjoner etter at Hans og Bergit Slettvoll startet med tomme hender og mengder av skaperglede, sterk vilje og hardt arbei har de fortsatt den samme skapertrangen og de store drømmene. Vendbare sete- og ryggputer med fast eller mykt innlegg.


Ben eller Ramme i heltre eik,. Kunden kan velge mellom over 2ulike tekstiler og flere ulike farger på bein, Liv Norun Moe, brand manager hos Slettvoll Møbler AS. Våre sofaer spenner fra små, nette modeller som passer i leiligheter og hytter, til romslige sofaer med mange sitteplasser.


Designet på modellene varierer fra det mer tradisjonelle og klassiske til det moderne og urbane.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg