mandag 13. januar 2020

Vegghyller

Med vegghyller kan du bruke tomme vegger til oppbevaring. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter!


Sjekk ut den nye katalogen her.

Vegghyller Direkte fra Lager. Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av interiør. Alt du trenger til å oppbevare ting langs veggen!


Vi har komplette vegghyller og også sparate hylleknekter og hylleplater. Bestill en ny hylle hjem på IKEA. Se vårt lekre utvalg av rimelige vegghyller.

Skap den perfekte oppbevaringsløsningen for rommet ditt på en enkel måte med en hylle. Handle hyller online eller i. Utnytt plassen i virksomheten optimalt med Altistore lagerreoler. Gi rommet et personlig touch med hyller og vegghyller. Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker.


I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser.


Kamé vegghyller er praktiske og solide og finnes i ulike størrelser og dybder. Her kan du godt kombinere. Kamé har også noen lekre vegghyller i eik og med kanter rundt hyllen. Denne veggyllen finnes også i en variant med kleshengere under. Vi har hyller i masser av lekre og funksjonelle designs og størrelser, samtlige av dem levert av gode merker du kan stole på.


Benytt en vegghylle til å sette frem pynt eller dine favorittgjenstander på en dekorativ måte! En vegghylle passer like godt i stuen som på kjøkken, soverom, entre eller baderom, akkurat der du har behov for litt ekstra oppbevaring.

Ved å ha hyller i flere rom får du uendelige designmuligheter. Ha kontroll på småtingene dine på vegghyller. Du skaper plass på gulvet og får samtidig en estetisk og praktisk oppbevaringsløsning hvor du kan plassere de tingene som betyr noe for deg.


Hvis du har mye løst tilbehør og ikke er helt sikker på hvor du skal plassere dem, vil vegghyller være den perfekte løsningen. Hyller, tallerkenhyller, settekasser, kjøkkenoppheng, kjøkkenhyller. Disse hyllene kommer i alle former og størrelser, og kan settes opp bak sofaen eller på en tom vegg.


Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Håndlagde møbler av vintønner. Se ønskelisten her Your wishlist is full, can. Et must for alle vinkjennere.


Hylle har det aller fleste av oss i våre hjem, enten det er vegghyller , innebygde hyller, som garderober eller uavhengige gulvhyller. Det er et praktisk oppbevaringsrom, men kan også tjene som et møbel der du plasserer diverse planter eller ornamenter. En ideell base for å skape et spektakulært bilde av bøker. Takket være de moderne bokhyllene vil rommet se unikt ut.


Finn Hylle Oppbevaring. Samling av vegghyller til salgs. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Våre moderne møbler, unike belysning og uvanlige accessories finner du ikke andre steder.


Kombiner nytte og stil med hyllene fra Europris - Vi har både ferdige hyller og benkplater. Reoler og vegghyller er perfekt til mindre soverom eller sovealkover der store skap eller en skyvedørsgarderobe ikke får plass. Oppbevar sengetøy, håndklær, bøker eller annet du trenger lett tilgang til på soverommet. En hylle kan være både dekorativ og funksjonell.


Trillebor traller og annen oppbevaring med hjul. Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg