tirsdag 21. januar 2020

Stor stekehelle bål

Kjøp stekehelle hos Outnorth. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Besøk nå og finn et stort utvalg av stekehelle bål sett til beste pris. En stor plasttank med kran. Stor leirkjele på liter.


Godt egnet til tilberedning av mat på bål – kan også henges opp. Tur- og hytte- stekehelle , laget i støpejern for god varmetilgang. Beskyttelsespose, medfølger dette. Stekeheller og tilbehør fra blant annet Muurikka og Four Seasons! Ei stekehelle er en veldig praktisk måte å tilberede mat på.


Egner seg veldig godt i større lag og ved stekeing av mat til hele familien. Sportsbutikken Speider-sport AS er eid av Norges speiderforbund og alt overskudd fra nettbutikken går til mer speiding i Norge. Kan brukes på bål eller gass om man vil. Et bål som krever lite ved. Legg tre store steiner eller tre store kubber i en sirkel på bakken og stikk inn tynn vedskive mellom dem.


Brukes til frokostbål hvor poenget er å lage mat og ikke kose seg eller å tørke ting. Tenn et lite bål i midten og skyv kubbene innover etter hvert som de brenner opp. Ved bålpanne med større diameter, kan den legges på grillrist. Stekehella gjør matlaging på bålpanna til et perfekt utemålti hvor man kan steke sveler, egg og bacon, fisk, løk, sopp og poteter, for å nevne noen bruksområder.


Allsidig steikehelle i rustfritt stål som kan brukes i bålpanna eller direkte på bål. Bruk godt med smør eller olje ved steiking. En ekte og robust stekehelle i støpejern er et must hvis du skal tilberede deilig mat i for eksempel fjæra eller en annen plass som ikke krever mye bæring. Er bål for ambisiøst, lag noe annerledes hjemme og putt det i sekken.


Polarbrød er også super turmat. Ha alltid en pose polarbrød i fryseren. Da har du turmaten klar, sier Espen Vesterdal Larsen, daglig leder i Kulinarisk Akademi.


Passer like godt rett på bålet som i Espegard bålpanne 60cm. Her kan man steike sveler, egg og bacon, fisk, løk, sopp og poteter - god fornøyelse! Enkelte steder, spesielt i Finlan har Muurikka blitt synonymt med produktet stekehelle. Og det i så stor grad at i prinsippet alle stekeheller som brukes utendørs over gass eller bål , kalles ”en muurikka”. Man kan lage pannekaker på stekehelle , vafler i vaffeljern, toast i toastjern og popcorn i popcorngryte.


Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Sjekk priser på stekehelle grill. En bålpanne som kan flyttes og brukes for å unngå bål på. Ikke tenn bål rett på fjellet, da kan steinen sprekke.


Begynn med å lage en ring av steiner, og legg noen solide vedkubber nederst. Så kan du bygge bålet oppå. Skal du tenne bål i snøen, kan det være lurt å lage en “seng” av granbar først.


Pass på at det ikke er vegetasjon eller andre ting som kan ta fyr i nærheten av bålet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg