mandag 13. januar 2020

Tapetsere sponplater

Vi fører sponplater for en rekke bruksområder. Sammenlign pris med oss! Poenget med grunningen er å mette underlaget, slik at limet ikke trekker inn i plata når du tapetserer.


Tapetsere sponplater

Ettersom jeg har skjønt, så skal sponplater limes i skjøtene for å hindre oppsprekking. Skal pusse opp to soverom der det har vært tapetsert på sponplater tidligere. Det ser ut som om sponplatene er malt eller grunnet under tapeten.


Men nå skal vi altså sette opp ny! Hva gjør jeg nå før jeg henger opp ny tapet? Tidligere denne uken ga vi deg guiden du trenger for å vite når du må grunne før maling, og her kommer tipsene som er kjekke å ha med seg før du skal tapetsere.


Dersom du skal tapetsere en vegg hvor det er en dør eller et vindu, bør du starte med tapetseringen ved dør eller vindu. Slik unngår du veldig mye kapp og unødvendig vrient arbeide, dersom du er maks uheldig med hvor tapetlengdene treffer på dør og vindu. Vi kan både tilby firkantede og runde sponplater , MDF-plater, kryssfiner og finerte plater i flere tykkelser og varianter, skåret i nettopp de målene du ønsker. Vi tilbyr de mest vanlige, men også noen litt mer spesielle treplater som kan brukes til et hav av forskjellige gjør det selv- og hobbyprosjekter. Generelt anbefaler vi at veggenegrunnes med samme bunnfarge som tapetet.


Dette for å få et jevnt sugende underlag samt redusere risikoen for å få synligeskjøter. Det er ikke nødvendig å grunne vegger som skal tapetseres. For tapet, spesielt i mørke farger, vil det likevel være lurt å grunne med en tilnærmet lik farge for å unngå at skjøten skinner gjennom. Det også lurt å sjekke om det går an å bare tapetsere over – om det er ny tapet du planlegger å legge på veggen. Les også: Slik sparkler du veggen.


Dersom du skal legge ny tapet, kan det i enkelte tilfeller gå helt fint å bare tapetsere over den gamle. Tapetsere over den gamle. Arbor ubehandlede sponplater er meget godt egnet til maling. Alt du trenger å gjøre er å grunne platene med en vannbasert maling før du maler to strøk av fargen du ønsker deg. Sponplate kuttet etter dine mål.


Det er lettere å tapetsere på et sugende underlag, og det gjelder i utgangspunktet all slags liming. Tilgjengelig i flere tykkelser. God GJØR-DET-SELV plate. Sponplater leveres direkte til din adresse saget etter målene dine. Maleren viser, hvordan du tapetserer med det perfekte resultat.


Fibertapet på sponplater. Dette er sponplater som enkelt skrus og klikkes sammen, uten at du skal behøye å sparkle skjøten. I ytterlagene ligger sponene med fiberretningen hovedsaklig i platens lengderetning, mens de ligger på tvers i midtsjiktet. Platene har således en oppbygning etter samme prinsipp som i en tre-lags kryssfinérplate.


Men skal du tapetsere over det gamle tapetet, må du også passe på å grunne med rikelig med heftgrunn, fordi det nye tapetet trenger godt feste. Noen tapeter er også spaltbare, slik at øverste lag kan dras av. Det sjiktet som sitter igjen vil være et godt underlag for videre heftgrunn og tapetsering.


For best resultat kan det etter første strøk med maling være lurt å glatte forsiktig over skjøten med et finkornet pussepapir. Beste Priser På Sponplater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg