torsdag 9. januar 2020

Royalimpregnert terrassebord

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Her finner du noen av markedets mest eksklusive varianter. Vi leverer terrassegulv i plast eller kompositt.


Kom innom vårt Showroom på Notodden for inspirasjon.

Treet er mer stabilt og danner mindre sprekker en annet trevirke. Det er også motstandsdyktig mot fukt, råte og angrep av sopp. Terrassebord leveres i fallende lengde, dvs. Men ser at i alle fall noen mener at de må olje royalimpregnert terrasse hvert 3. Reduserer vedlikeholdskostnader.


Du trenger ikke å behandle terrassegulv som er royalimpregnert , men fargen vil blekne og kan friskes opp med egnet royal olje.

MøreRoyal terrassebord er behandlet på alle sider, mer formstabilt en annen impregnert trelast, dobbelt behandlet og ferdig farge satt. CU-impregneringen gjør produktene motstandsdyktige mot råte, sopp og insekter. MøreRoyal er PEFC sertifisert og er hyppig brukt i BREEAM-sertifiserte bygg. Bruksområder: Utvendig kledning, terrassebord , utvendig takbor lekeapparat, hagemøbler, parkmøbler, støyskjermer, og kort sagt all utvendig bruk over mark! TERRASSEBORD FURU 28X1ROYAL DUO M. Ved montering av terrassebord med varme- eller royalimpregnering anbefaler vi å bruke A(syrefast) skruer.


Vår bestselger, og det naturlige førstevalget når det gjelder kvalitet og levetid i forhold til pris. Her har vi sammenlignet Kebony med to andre vanlige terrassebord på markedet: Tradisjonell trykkimpregnert furu: impregnert med kobber, holdbar i opptil år. Deretter blir produktene kokt i en spesiell linolje. Må oljes eller beises hvert andre år. Vår Duo terrasse, har en rillet og en glatt høvlet overflate.


Den benyttes i hovedsak til terrassegulv, men kan også brukes til rekkverk trapper o. Forbruk: ca 2lm pr m2. Alvdal Royal behandlet terrasse er. De er selvsagt billigst der og da, men mange tenker ikke over hva vedlikehold i årene framover vil koste.

Om du har gjort deg noen tanker rundt hvordan du vil det skal se ut, er det på tide å velge materiale og farge. På år kan du faktisk spare flere tusen kroner på å velge for eksempel Kebony eller terrassebord av kompositt, i stedet for vanlige trykkimpregnerte bor sier Jørgensen. Nesten tvert i mot - små sprekker synes i mindre grad på en rillet overflate, enn på et glatt terrassebord. Vi har lagt terrassebord med riller på hytta.


Vedlikeholdsfritt terrassegulv i kompositt. Formstabil og skjult innfesting. Materialet er produsert av trykkimpregnert furu etterkokt i en løsemiddelfri linolje. Produktet er klar til bruk og du som kunde trenger ikke å tenke på maling eller beis.


Prisen gjelder i kampanjeperioden: 9. Royalimpregnert terrassebord kommer ferdig farget - RRrø RBbrun, RYoker, RG. Trykkimpregnerte terrassebord koster ca. Etter impregneringsprosessen kokes treverket i industriell linolje.


Ja, akkurat det høres kanskje rart ut, men Trex- terrassebord er beinsolide, kraftige bord av komposittmaterialer som tåler all slags juling. AZEK utvikler og leverer de mest høyteknologiske, holdbare og vedlikeholdsfrie produktene som er tilgjengelig i markedet. Det er overflateteknologien som gjør produktet helt unikt og som gjør at terrassen beholder sitt utseende år etter år.


Først impregneres trevirket på vanlig måte, noe som gjør treverket kobberholdig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg