tirsdag 21. januar 2020

Turtleneck genser herre

Få gratis frakt, fri retur og dagers åpent kjøp på alle ordre! Bestill fra vårt norske lager med gratis levering på døren innen 1-dager. Klokken hever antrekket.


Moteriktig og stilsikre blazere. Finn Turtleneck Herre. Den høyhalsede genseren, pologenseren eller turtleneck er et favorittplagg for mange.

Er du fan av Apple-produkter, husker du kanskje at grunnleggeren, avdøde Steve Jobs, ikke gikk noe sted uten sin standard uniform bestående av et par sneakers, jeans og en særegen, sort turtleneck. For fest, jobb og hverdag. Genseren er det perfekte plagget både på arbeidsplassen og på julefester med venner.


Genser Farol Turtleneck fra Solid er flott strukturstrikket. Stor sjalskrage som kan justeres med snøring, mykt trikotfôret og omslagslagt foran. Denne klassiske pologenseren i delikat ribbestrikk er laget i et tidløst snitt og har lang passform, slik at den ikke glir opp i livet.


Ikke bare er den perfekt å bruke under andre plagg for å holde deg varm og komfortabel, den er også fin som genser og passer alt fra jeans til penskjørt.

Vi har klassiske farger som svart og grå, men du kan også legge litt farge til vintergarderoben med en genser med høy hals i blått, grønt eller kanskje mønstret. Eller prøv en litt løsere strikket genser med høy hals, og kombiner den med kule slim fit jeans og boots for en komplett vinterlook. Lun Turtleneck er en cropped og vid genser strikket med trippel tråd mohair garn. Den er lett på kroppen og henger pent, samtidig som den gir en god og lun varme. Utenom denne ene sømmen er genseren helt monteringsfri.


Se sesongens trendy ullgensere til herre på ZARA online. Læs mere om Rav Sweater, ullgenser unisex. Det er lite, om noe, som slår å ta på seg denne myke turtleneck julegenseren, finne frem en god kopp gløgg og ta seg til rette i sofaen mens julefilmene snurrer over skjermen.


Hvit høyhalset genser fra Wood Wood. Myk og deilig genser med rett passform. Laget i premium bomull som gir en behagelig og komfortabel følelse. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Pologensere til herre får man både som varme, gode strikkegensere og i andre varianter som man kanskje bruker til et casual antrekk en kjølig sommerkveld.

Når den moderne, motebevisste mannen velger genser , faller valget ofte på en pologenser. Her finner du blant annet collegegenser, fleecegenser, vattert genser , treningsgenser, teknisk genser og skjorter. Halsen skal være tett om halsen, og står godt siden den brettes dobbelt og sys fast på innsiden. Bredt utvalg gensere til herre. Velg mellom collegegenser, hettegenser, ullgenser eller v. Stormberg har et bredt sortiment av gensere til herre for alle anledninger.


Det finnes ikke et menneske i denne verden som ikke ville passe i en fin og stilig pologenser. Kortermet eller langermet må være hver manns smak, men for å sikre. Zip Turtleneck passer veldig godt i kombinasjon med den tynnere Woolpower LITE under og de tykkere Ullfrotté 400g og 600g over. Ved å bruke Woolpower direkte mot huden kan du dra fordel av merinoullens gode egenskaper.


Disse genserne fordeler seg blant annet på hettegensere, crewneck, turtleneck , strikkegensere, cardigan med og uten glidelås, høyhalsede gensere og mange andre modeller. Hvis du er på jakt etter en ny genser eller to, så har du kommet til det helt rette stedet, for her på siden finner du nemlig veldig mange forskjellige gensere. En enkel og klassisk genser fungerer fint som baseplagg i en hver garderobe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg