mandag 13. januar 2020

Rom123 soverom

Bestill til deg selv eller gi bort et abonnement - Kjøp nå! I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff. Dette er interiørbladet som gir deg de beste ideene og de smarteste tipsene til hjemmet ditt! Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye.


Helt optimalt bør et soverom kun ha seng og et vindu som gir deg utsyn.

En god løsning er faktisk ofte å gjøre soverommet enda litt mindre og plassere oppbevaring og pult i et annet rom. Soverommet har blitt et stadig mer prioritert rom. Nå som alt annet i huset har blitt så åpent, har det tvunget seg frem et behov for et rom der man kan ha alenetid borte fra resten av familien. Alt du trenger til soverommet.


Du kan velge mellom flere forskjellige produkter i kategoriene BASIC, PLUS og GOL slik at du enkelt kan finne riktig produkt til riktig pris. Blomster på soverommet. Riktignok i små mengder, siden de også krever oksygen om natten. Noen blomster i vinduskarmen eller på nattbordet er likevel helt innenfor.


Norges største magasinvarehus.

Se våre aktuelle tilbud og bestill i dag! Hvor mange her har egen walkin-garderobe? Velkommen til soveromsgalleriet vårt. Her finner du ulike soveromsmøbler i forskjellige stiler og størrelser. Ta en titt og finn soverommet du alltid har drømt om.


Klikk på bildene for mer informasjon om produktene i rommmene. På Frogner i Sørum bor Øystein og Anne Lill. De har pusset opp hele huset, men soverommet gjenstår.


At skråtaket hindrer for både bevegelse og oppbevaring er paret fullstendig enige i, men det er dessverre det eneste de kan si seg enige om. Da to ble til tre fikk familien behov for et ekstra soverom. Kjøkkenet ble flyttet og spiseplassen krympet for å få et rom til. Vi hadde kjøkken og spisestue på kvm, men bare ett ordentlig soverom. Gangen var i tillegg ufunksjonell, så vi trengte en ny planløsning, sier beboer Linn Johnsson.


Av alle rom er det soverommet som burde føles mer behagelig, avslappende og privat enn noe annet rom i boligen. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Mange gjør lite ut av sine soverom , men også dette rommet er jo viktig å trives i. I videoen kan du se hvordan du kan friske opp soverommet med noen enkle grep. Gode råd: Sett opp en fin tapet, gjerne kun veggen bak sengen om du ikke ønsker å tapetsere hele rommet.

Hyggelig med blomstertapet på soverommet 07. En svak eim av blomster er spennende, duft som skaper følelser og påkaller minner. Med tapet på veggene kan du skape stemningen på soverommet.


Her har vi tatt fram noen tapet som gir et hint av blomsterduft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg