torsdag 16. januar 2020

Solspeil rjukan pris

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Vi prøvde å se etter det på kvelden men nei da så vi det ikke. Dagen for avreise var det sol og vi stoppet ved torget for å se og himmel så gøy å se at solspeil er jo helt fantastisk. Dette er det største av to solspeil , hele m2.


Et langt mindre speil finnes i Viganella, Italia, men dette har liten effekt. Fjellene som omgir byen er så høye at de skygger for sola hele vinteren, men nå er verdens største solspeil i ferd med å bringe sola ned i dalen. Gruppen har 3medlemmer, og puster dermed nei-siden i nakken.


Solspeil brukes idag mest for å få dagslys eller ved å bruke dagslys for produksjon av solenergi til oppvarming, vanligvis som generator for elektrisitet, men av og til er det også for solkoking. Noen solspeil brukes til eksperimentering eller for å reflektere bevegelsesfrie solstråler inn i solteleskop. Priser , kjøretider, føreforhold. For åpningstider klikk her.


Unn deg selv et måltid med. Det er ikke som i Nord-Norge hvor du ikke har noen mulighet for å se den om vinteren. Her viser vi en serie med bilder som A til Å har tatt av prosjektet. Martin Andersen, som hadde den kunsteriske ideen, har bare vært formelt knyttet til det forprosjektet som konkluderte med at et solspeil kunne bygges for millioner kroner.


Alle rommene har vannkoker, skrivebord eller sittehjørne og eget bad med dusj. Hotellet har restaurant og bar. Det er også mer detaljerte reguleringsplaner i deler av byen. I regulerte hytteområder er det egne bestemmelser for det enkelte område.


Tinn museum er åpent for omvisning etter avtale. Rjukan ligger i Telemark. Da er det tid for å innvie solspeilet, en hundre år gammel idé om å fange solstrålene og sende dem ned i den skyggelagte dalen for å gi vinterlys til byens innbyggere.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Our new desktop experience was built to be your music destination. Nederst her ser du et bilde som er tatt av Terje Prestårhus, og som er sendt rundt om som pressefoto til media rundt om. Her kan du legge på svøm både ute og inne.


Hva med å nyte en uvanlig solstråle på torget i byen? Invitasjon til trekning av 3gratisbilletter. Krossobanen er Nord-Europas første totausbane. Bli med å feire ditt nye fylke!


Ditt nye fylke – en forestilling om Vestfold og Telemark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg