onsdag 8. januar 2020

Sammenleggbar spade

Sammenleggbar spade

Obs BYGG har et stort utvalg snøredskap både på nett og i butikk. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Over Million Visitors. Tilbud gyldig til 06. Praktisk spade som er enkel både å oppbevare og ta med.


Om skiulykken blir realitet gjelder det å ha riktig utstyr. Fjellsport har snøspader som funker fra blant annet Ortovox, Mammut, Black Diamond og BCA. Fiskars sin sammenleggbare spade kommer med et hylster hvor spaden kan foldes sammen og puttes inn i for. Du kan også være interessert i. Isskrape med snøbørste Bra å ha i bilen! Ypperlig å feks ha i bilen.


I tillegg er det ishakke i den andre enden for de tunge jobbene. Den tar minimalt med plass. Oppbevares i medfølgende hylster. Spadenhodet er 1cm. Kraftig, lett og hendig feltspade som også kan brukes som hakke, og med solid skjefte i glassfiberforsterket nylon.


Sammenleggbar spade

Kan brukes som en spade , hakke eller stol, alt etter behov. Perfekt til telturer, eller i stisyk. Vi fant fort ut at vanlige spader av aluminium hadde sin klare begrensning. Litt hard eller tung våt snø så røk de ganske fort. Teleskopspade spade.


Hendig plassbesparende spade ! Liten teleskopspade laget i plast med holdbart aluminiumskaft og D-håndtak. Passer utmerket i strøkasser. Sett med rive, spade , kakeform og lastebil.


Sammenleggbar spade

Sammenleggbar , med posisjoner. Lange håndredskaper for barn – spade , løvrive, rive og kost. Nå har refleksvest, varseltrekant og snøspade fått fast plass i bilen. Jeg var på jakt etter en sammenleggbar lett snøspade. Test av snøspade : Fiskars sammenleggbar spade.


Hos Jula finner du kraftige snøspader for deg som rydder snø ofte, men også lettvektsmodeller til enklere oppgaver. En tursag eller øks er alltid kjekt å ha med på tur i skogen. Dette er solide verktøy med lav vekt som du lett kan ta med deg i sekken.


Sammenleggbar spade

Tursager, macheter og øks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg