fredag 17. januar 2020

Tapetsering grunnarbeid

Skal du tapetsere må underlaget være jevnt, tørt og rent. Du bør også grunne for å unngå at limet suger ujevnt og gir problemer med heft senere. Med dyktige håndtverkere og fagfolk har vi satt farge på Tønsberg og omegn i mer enn år. Vi utfører oppdrag for både privat og næring. Generelt om tapetsering.


Tapetsering grunnarbeid

Et godt tapetseringsresultat avhenger av godt grunnarbeid. Alle hull og ujevnheter i veggen må sparkles før tapetsering. Til tørre rom bruker du egnet sparkel, og til våtrom benytter du våtromsparkel. Beregn rikelig med sparkel.


Grunnarbeid , grunnarbeid , grunnarbeid ! Vi i Villas ekspert, malermester Ken Kennar og deler sine beste tips for maling og tapetsering med. Våre byggtapetserere har mange års erfaring med tapetsering , og vi monterer alle typer tapeter (papir-, strie-, vinyl- og fototapeter). Vi er Norges største malermesterkjede med over 1medlemmer over hele landet.


Tapetsering grunnarbeid

Velg trygt og seriøst. Legg gjerne opp arbeidet slik at du tapetserer mot den mørke delen av rommet. Skjøtene vil da bli mindre synlige når du ser på veggen mot lyset. Godt grunnarbeid er en forutsetning for et vellykket resultat ved tapetsering. Fjerning eller rivning av gammel tapet.


På gammel vinyltapet og tekstiltapet skal ytterste sjikt alltid fjernes. Firmaet Malermester Osvald Gjetø ble. Vi er opptatt av å gjøre et godt grunnarbeid for å sikre et perfekt.


Et godt forarbeid er viktig for at du skal få et godt resultat ved maling av tapet. På våre nettsider gir vi deg stegene slik at du skal lykkes med jobben. Vi ønsker å få utført nødvendige grunnarbeider på gipsplatene før tapetsering og maling.


Nødvendig sparkling og sliping slik at det blir plant. Deretter skal veggene tapetseres med miljøtapet og males. Taket skal males med takmaling. To dører samt et lite vindu er i veggene.


Iblant, ved legging av vinyl og ved spesielle oppdrag, trekker vi inn en nær samarbeidspartner med år som byggtapetserer. Kjøp inn litt mer enn du trenger, slik at du har litt. Planlegging og forarbeid er like viktig for tapetsering som for all annet oppussing. Den vanligste feilen er å tapetsere over gammel tapet.


Tapeter som er preget og har. Med tapet kan du velge blant et uendelig antall mønstre og farger for å oppnå den ønskede effekten. Våre dyktige håndverker har lang erfaring og vet hvordan jobben utføres på best mulig måte. Snekkerne er nettopp ferdig med å platekle hele huset med spon.


Tapetsering grunnarbeid

Jeg har tenkt å delvis bruke tapet, delvis strie på huset. Må jeg grunne sponplatene eller kan jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg