tirsdag 21. januar 2020

Sminkespeil med forstørrelse og lys

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Sminke, hudprodukter, accessories, tannpleie, hår.


Gode produkter på tilbud.

Skjønnhetsprodukter på nett. Det finnes mange typer sminkespeil. Vi har også sminkespeil med svingbar arm, frittstående eller selvklebende. Her kan du sammenligne pris på sminkespeil med og uten lys i alle varianter – veggspeil, bordspeil, håndspeil og. Sminkespeil er et must for perfekt sminke.


LED-lamper lyser opp rundt speilet for at du skal se ordentlig når du sminker deg. Med et vanlig speil på den ene siden og 10x forstørrelse , får du optimale forutsetninger for sminking. Skapt for å henge på veggen, og med lys som skinner fra lyspæren bak speilet, gir sminkespeil og vegglampen deg mer plass på sminkebordet.

Har du plass og finner et speil med god forstørrelse er dette absolutt den beste løsningen. Får du et skikkelig sminkespeil med god belysning vil du definitivt ikke angre. Ved siden av lys , form og plassering er rengjøring viktig for å få et godt resultat av speilet.


LED- lys som gir det rette lyset. Flott sminkespeil med 5X forstørrelse og integrert LED lys. For veggmonteringLeveres med pluggbar kabel og støpsel for normal stikkontakt, og kan installeres selv. Lei av å sette på sminke i mørket når du er ute og reiser?


Her er det perfekte speilet for deg med begrenset plass på badet eller på farten! Vi har et stort utvalg i mange prisklasser på lager. Et sminkespeil med lys og forstørrelse gjør jobben enklere når detaljene teller. Vi har sminkespeil som kan monteres på vegg og bordmodeller som kan lades opp. Finn de beste prisene på nettet.


Bredt utvalg av populære skjønnhetsmerker innen sminke, hudpleie og hårpleie. Ta vare på deg med skjønnhetsprodukter fra Eleven. Handle raskt på nettet.


Et godt sminkespeil gjør jobben enklere.

Om du foretrekker lommespeil eller et større sminkespeil til sminkebordet, vi har speil fra Simplehuman og Beurer i alle prisklasser. Stort sminkespeil med oppbevaring og sterke LED-lamper som gir deg et godt lys når du sminker deg. Den store overflaten er et vanlig speil der du kan se hele ansiktet, og i det avtakbare minispeilet med 10x forstørrelse kan du komme helt nær huden.


Belysningen sitter rundt det store speilet og lyser med et sterkt, varmhvitt lys. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Bordspeil, Lys ,. Ideelt make up-speil eller når du skal ta på linser eller nappe øyenbryn. Smart sminkespeil med eller 15x forstørrelse. Er sugekopper på baksiden slik du enkelt kan feste det på andre glatte flater.


Perfekt å ha på badet på ditt vanlige speil. Lampene er også praktiske i forhold til sminking og barbering, da lyset ikke kaster skygge på ansiktet. Speil med belysning og forstørrelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg