onsdag 22. januar 2020

Vegglykt kubbelys

Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Stort utvalg av kubbelys hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kjøkken, kontor, rengjøring, skole, hobby. Faktura dager uten ekstra kostnad!


Rosa LED-lys med blonder L. Stemningsfult LED-lys, litt. Corsica er en vegglykt for kubbelys. Den er i smijern og håndsmidd i en enkel skandinavisk design.


Den passer inn i de fleste miljøer og kan fint kombineres med mange av produktene i Perfect Home sin kolleksjon. Dekorativt kubbelys fra Lene Bjerre Et dekortaivt hvitt kubbelys med fin dekor. Vegglykt - Lene Bjerre. Julepynt - Lene Bjerre.


Lanterner og skipslamper. Velg rustfritt om du skal ha lanterner utendørs. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Se ønskelisten her Your wishlist is full. Lys opp med vår kjempeflott vegglykt i sort med speil bakgrunnen.


Er du på jakt etter lys og servietter, tilbyr Bohus et bredt utvalg som kan sette prikken over i-en i enhver anledning. Velg mellom kubbelys , telys, duftlys, kronelys og kulelys basert på den stemningen du ønsker å skape. Les om oss i boka til Elsa Sprossa Rønnevik. En flott bok med masse gode rå informasjon, inspirasjon og flotte bilder. For å se en liten smak av.


Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Glasset med toppring gjør den ekstra flott. Den er enkel og stram i stilen og lett å blande inn i mange ulike interiører. Den er blant annet kjempelekker sammen med våre Tidy-hyller.


Aberdeen passer også ypperlig på en hytte. Vi anbefaler å bruke et Flame kubbelys i den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg