mandag 26. oktober 2015

Skyline stormlykt

Skyline stormlykt

Vanlig pris: kr 7900. Special Price kr 6715. Serien kommer i lekker koksgrå farge og har en eksklusiv håndslipt dekor. Skyline Lux Clear stormlykt 2mm.


Skyline stormlykt

SKYLINE ble et naturlig navn etter en reise til Shanghai. Han ga serien SKYLINE et stramt, rent og maskulint uttrykk. Der satt Halvor Bakke i 43. SKYLINE BLUE - En ny vidunderlig farge i den populære serien SKYLINE. Den eksklusive håndslipte dekoren skaper et sofistikert interiør.


Inspirasjonen har han hentet fra sine reiser rundt om i verden. Følg oss på ukentlige nyhetsoppdateringer, tips og inspirasjon. Du vil få eksklusive tilbud og fast medlemsrabatt på puter og vedlikeholdsprodukter. Formgiveren er den kjente interiør- og møbeldesigneren Halvor Bakke.


Skyline stormlykt

Magnor Rocks Amber telykt 1mm. Serien er munnblåst og håndlaget i gjennomfarget glass av yrkesstolte glassblåsere, og er perfekt for deg som setter pris på det estetisk vakre, men samtidig verdsetter funksjon, kvalitet og god design. Alle produktene har et unikt uttrykk og bærer Halvor Bakkes karakteristiske signatur. Som grå skyskrapere i kontrast mot klar himmel, en illusjon av storbyens estetikk, skaper produktene et trendy og elegant interiør.


SKYLINE er håndlaget og munnblåst av erfarne glassblåsere med lange tradisjoner i håndverket. Du kan kjøpe hele serien i vår butikk i Alta Sentrum, samt her i vår nettbutikk. De passer jo inn overalt,. Det er kun vi handlegaten.


Alltid siste nytt å få hos oss. I samarbeid med mange av landets beste designere og kunstnere lager de produkter som skaper lykke og begeistring, og som kan. Den kjente interiørdesigneren og tv-fjeset satt på hotellrommet i Shanghai og så utover byens skyline. GAVEKORT HYTTE (open) INTERIØR.


Nydelig serie som har en vakker håndslipt dekor og leveres i fargen koksgrå. Denne er og veldig fin som blomstervase. Ordinarie pris 53kr. Stormlykt SALG på nett!


Skyline stormlykt

På Lager Interiør Halvor Bakke – Rocks Taklampe. HouseDoctor, Marble oppbevaring,hvit marmor kr 2900. Eksklusivt håndlaget, designet av Halvor Bakke. Legg til i min ønskeliste. Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister.


Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å. Søk etter stormlykt på Kelkoo. Fri frakt i hele norge. Sammenlign tilbud på stormlykt fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg