onsdag 7. oktober 2015

Selvaag eiendom

Selvaag eiendom

Besøk oss her og gjør et enkelt søk på dine ønsker til et nytt hjem. Vi gir deg gode grunner. Lurer du på hvem vi er?


Selvaag eiendom

Det har vi vist gjennom et stort antall prosjekter, hvor vi forvalter og utvikler bygulv og eiendommer som utfordrer. Super-Sigurd og jeg er i gang med nok et viktig arbeid. I dag har vi satt av tid til foreldresamtaler, og vi gleder oss over å få møte foreldrene til barna på 5-årsgruppa. Vi er godt forberedt, og vi er spente. Vis Skaperkraft - Vis Omtanke - Vær Engasjert - Vær Forutseende.


Dette er våre kjerneverdier og bør gjøres tydelig i kommunikasjonsarbeidet. Selskapet investerer primært i hel- og deleide datterselskaper, men også i selskaper som kontrolleres og utvikles sammen med andre medinvestorer. Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre din opplevelse av våre nettsider så god som mulig.


Les mer om personvern og informasjonskapsler her. Finn informasjon om eiendom. Du kan søke på vegnavn, adresser eller gårds- og bruksnummer. Vil du heller finne en eiendom i kartet?


Ferd sin tilknytning til området strekker seg langt bak i ti og de står bak en storstilt fornying av det som skal bli nye Tiedemannsbyen. Her kommer også toppleiligheter med private takterrasser. Tjenestene omfatter alt fra gartnertjenester til. Selskapet vil derfor styrke utviklingsteamet med ansettelsen av Emelie Tornberg som utvikler med ansvar for strategi tilknyttet plan og arkitektur.


Selvaag eiendom

Selvaag Pluss Eiendom KS. Han kommer fra stillingen som eiendomssjef i eiendomsavdelingen til Sparebank Forsikring. Hele tiden har vi strukket oss for å gjøre eiendomsbransjen smartere og bedre. Den arven følger vi fortsatt, nå også gjennom Madserud Proptech Hub.


Dette er en strategisk viktig investering for oss, og eiendommen passer godt inn i vår portefølje. Det er Edgar Haugens Ragde Eiendom som selger. Boligprosjektet vil bestå av totalt ca. På FINN finner du leiligheter, enebolig og rekkehus til salgs.


Vi konsentrerer oss om næringseiendom beliggende ved kommunikasjonsknutepunkter i Oslo-området. Nå vil de inn i utleiemarkedet igjen, og kjøper portefølje med verdi på tre milliarder. Dette gjør vi ved å tilby en rekke tjenester basert på bred.


De har fått til et veldig sterkt løft, sier Jannik Krohn Falck, administrerende direktør i Great Place to Work i Norge. Selskapet har siden etableringen hatt fokus på boligeiendom som investeringsområde. Tema var bærekraftig transport og næringslivet. Det var et lite knepp ned fra historisk rekord.


Selvaag eiendom

Resultatet var bra i alle virksomhetene, og vi er veldig fornøyde, sier Frederik. Broren trekker overfor avisen frem eiendom og bolig. Meld deg på Tjuvholmens store adventskonkurranse og vinn gavekort på kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg