fredag 30. oktober 2015

Grå harmoni kjøkken

Harmonikjøkken er et kvalitetskjøkken fra Maxbo med markedets enkleste montering. En grå mellomtone, med et hint av gult i. Ren og lekker i uttrykket. Passer til en mengde andre mer kulørte toner.


MAXBO har flotte kjøkken og kjøkkenløsninger fra Harmoni og Marbodal. Se vårt utvalg og kjøp på nett eller i butikk.

Velkommen til Harmonie sin verden av dører, vinduer og garasjeporter! I Harmonie er vi opptatt av stil, kvalitet og sikkerhet. Farge Beskrivelse Mål Fronter til Varenr. Spar penger på å fornye det du allerede har. En kjøkkenfornyelse er både tidsbesparende og billigere enn et nytt kjøkken.


Marbodals kjøkken er bygd for å stimuelere til glede rundt det å tilbrede og å nyte mat. I tillegg til skap og dører har du et stort utvalg av tilbehør og. Velg dine nye kjøkkendører hjemme i fred og ro, enkelt og bekvemt.


Bestill deretter vårt populære hjemmebesøk og forny ditt kjøkken i dag.

En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra. Hvitt er imidlertid ikke den eneste fargen som har ettertraktede egenskaper. En lys nyanse i grå gjør nøyaktig det samme. Et grått kjøkken er til og med litt mer praktisk, da grått skjuler bedre smuss og støv på flatene på kjøkkenet.


Her kan du designe og bygge ditt eget kjøkken direkte på vår hjemmeside. Drømmer du om å bytte kjøkken ? Leter du etter nye kjøkkenskap til kjøkkenet? Vi har et bredt utvalg av kjøkkenskap i høy kvalitet. Stort, lekkert og meget innholdsrikt Harmoni kjøkkenskap. Man kan velge å sette det bort, eller man kan gå løs på oppgaven selv.


Skapet har hyller som kan. Det siste kan være både gøy og spare deg for. På utkikk etter et nytt kjøkken ? Finn kjøkken i alle prisklasser fra 18.


Himmelsengen som er skapt ved å feste gardinstenger og henge opp gardiner langs takbjelkene. Hvordan enkle, hvite Ikea-tallerkener har fått eksklusivt preg takket være en gyllen pyntekant. Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken.


Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg