tirsdag 27. oktober 2015

Sengehimmel rosa

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Sengehimmel rosa

Se hele sortimentet her! Kjøp sengehimmel hos Babyshop. Med en sengehimmel skaper man straks en delikat og lun følelse på barnerommet. Massevis av sengehimler på Jollyroom Her på huset har vi et supert utvalg av sengehimler.


Dette er en nydelig rosa sengehimmel med mange fine detaljer! Toppen er sydd i lyse- og mørkerosa fleece. Leveres i formsydd oppbevaringspose med glidelås og hanker. Vidde nederst 8cm.


Vær oppmerksom på at dette ikke er en leke for små barn. Hold mindre barn under oppsikt. Vi bruker cookies for å øke brukervennlighet.


Kjære dere, vil bare takke for den nydelig rosen som fulgte overraskende med da jeg bestilte ny rose puffs #128578; Takker så mye! Passer perfekt over sengen, eller i et hjørne for å lage en kosekrok til barnet. En sengehimmel oppleves for barnet som trygt og godt, og hjelper derfor til god søvn. I tillegg beskytter sengehimmelen mot ytre forstyrrelser, og reduserer lys og trekk. Farver som rosa , grå, mørkeblå og cremefarvet er nogle af valgmulighederne.


Sengehimmel rosa

Det varierer fra mærke til mærke, hvilke farvevarianter den enkelte sengehimmel fås i. For eksempel har Vanilla sengehimle i dejlige mørke farver som rosa og blå, hvor sengehimle fra Cam Cam har rolige lyse nuancer af grå og cremefarvet. Sengehimler kjøper du hos Mimmis. Tænk bare på, hvad en rigtig hyggekrog, et lille lukke eller en seng med sengehimmel kan gøre for hyggen og fornøjelsen! Numero Numero sengehimmel , white Numero sengehimmel , white På lager Kr.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af inspiration i hverdagshøjde, gode tilbud og tips til at få flere hyggelige, rare og sjove åndehuller i din hverdag. En Himmel for babyer og barn som både kan brukes tradisjonelt over sengen for å. En herlig sengehimmel i lin. Heng den over sengen eller over kosehjørnet for å skape en trygg og lun atmosfære. Match gjerne med NG Babys vimpler så får du et herlig barnerom med et ha. En nydelig sengehimmel fra Sebra.


Sengehimmel rosa

Plasser sengehimmelen over sengen eller i lekehjørnet, for å lage en trygg og koselig atmosfære. Stoffet er avtakbart, slik at du enkelt kan vaske det i maskin. Dus rosa lang sengehimmel fra Sebra som henges i taket. Over sprinkelsengen vil den skape et lunt og godt sovested for den lille. Den har en metalbøjle i toppen, og derfra en hempe som som gjør det enkelt å henge den opp samtidig som.


Stort utvalg av sengehimler i forskjellige farger og varianter finner du på carmell. Du får alltid fri frakt over 9kr. Hva med en sengehimmel til babyseng i nydelig hvitt blondestoff eller en litt kraftigere variant i en vakker pastellfarge?


For større barn kan også blondestoff falle i smak, perfekt for prinsessesenger. Eller du kan gå for en mer nøytral sengehimmel i nydelig rosa , blå eller grå nyanser som matcher med det øvrige interiøret. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg