tirsdag 6. oktober 2015

Hvit trapp med grå trinn

Design dit helt eget navneskilt og hils på gjestene. Få mere informasjon her. Det er vi stolte av og veldig glade for. Fotobok med dine egne bilder. Lag en personlig Julegave.


Hvit trapp med grå trinn

HUSREGLER , HVIT MED SORT SKRIFT, X CM. Skilt : Husregler 16×27. Populære metall skilt fra den norske leverandøren Børscompagniet. Dekorativt skilt med husregler til hjemmet.


Her er nogle vigtige værdier, der er værd at huske på: Vær tålmodig, tal pænt, vær høflig, elsk hinanden, grin meget, vær ærlig, giv aldrig op, vis respekt. Husk hinanden på disse regler, der bør være grundlæggende i ethvert hjem. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet. Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for.


Hvit trapp med grå trinn

Alminnelige bestemmelser: Alle som bor eller oppholder seg i blokkene plikter å vise hensynsfullhet og ansvarsfølelse. Ellers skal det vises hensyn i forbindelse med helg. Flaggstang, skilt , o. Blomsterkasser skal henges på innsiden av balkongen eller terrassen.


Balkonggulv Balkonggulv må holdes så pass rene at unødvendig smuss ikke renner nedover i regnvær. Er man redd hunder, skal man ikke være nødt til å passere et stort og truende dyr på vei inn i egen bolig. Flere som er kreative med husregler.


Hvit trapp med grå trinn

Tidligere i sommer skrev VG en artikkel om noen av de mer kreative husreglene som er å finne rundt om kring i landets borettslag. Vi har stort utvalg i bord og veggpynt, skilt , samt gardiner,fløyelsgardin, sengesett, dyner, puter,. Holmenhagen Eierseksjonssameie. Husordensreglene og sameiets vedtekter er regulert i bl.


Brudd på husordensreglene kan medføre oppsigelse av leieforhold eller utkastelse. Skrevet av Marianne den 15. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Bestilling av dørskilt skjer via styret.


Hvit trapp med grå trinn

Merk eposten med emne Dørskilt leilighetsnummer. Merk med emnefelt Postkasseskilt leilighetsnummer. Bilder på veggen er en enkel måte å heve eller forandre uttrykket til til et rom på. Vi har bilder på lerret, plakater og skilt som passer godt både på stuen, soverommet og badet. Vegger er som tomme lerreter, fyll dem med inspirerende bilder med vakre motiver og morsomme skilt som passer ditt hjem.


For å logge inn må du være registret og godkjent som medlem. Dette er en lukket side for medlemmer. Dersom du nettopp har registrert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg