mandag 12. oktober 2015

Infra maling tørketid

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


En miljøvennlig akrylmaling med god dekkevne og slitestyrke. En meget værbestandig oljemaling for utvendig treverk som holder fargen i lang tid.

Forside Tapet, farge og maling Jotun kvist og sperregrunning eller Infra sperregunning ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Selv når den er tørr å ta på, har malingen ikke gjennomherdet til sin endelige hardhet. Men det kan ta latex maling opptil en måned å kurere hardt.


Selv om flatere maling tar lengre tid å tørke for å ta på, kurere de raskere enn blankere maling. Jeg foretrekker infra vegg framfor lady vegg 10. Synes den er bedre å male med rett og slett.


Bedre konsistens føler jeg.

Sperregrunnen er ypperlig å bruke til å motvirke kvaegjennomslag fra kvist, gjennomslag av nikotin, sot og diverse fargestoffer. Svar: Da må man først vaske over med JOTUN KRAFTVASK, og så gå over med en stiv børste for å fjerne løse trefibre og er det mye av dette, så må man grunne med VISIR OLJEGRUNNING på de områdene som har bart treverk, før påføring av maling som f eks. DRYGOLIN ULTIMAT eller OPTIMAL. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! TreStjerner Sperregrunning 7L er en vanntynnet hvit spesialgrunning for.


Alt ubehandlet treverk grunnet med Jotun Kvist og Sperregrunning, strøk. Flytende maling skal ikke tømmes i kloakkavløp eller i naturen, men leveres til godkjent mottak for farlig avfall. VRIG INFORMASJON Gjøco Sperregrunn er ferdig til bruk og skal normalt ikke tynnes.


Røres godt om før bruk. Hos Maxbo finner du maling til utendørs bruk som beskytter mot det norske klimaet. Vannbasert maling på sponplater er det absolutt verste.


På rommet her er det brukt panel og oljemaling. Ikke hør på Hilt, han snakker mot bedre vitende (også kjent som løgn). Kjøp på nett eller i butikk.


Nye sponplater er tilsatt urea som gjør formaldehyd til. Fjern all løs maling og løse trefibre med stålbørste eller skrape. Områder som skrapes ned til bart treverk må grunnes og flekkes før selve malingen.


Sjekk værmeldingen før du går i gang så du ikke går i gang når regnet kommer.

I dag finnes maling med svært kort tørketid , så du har rimelig god sjanse til å få et pent resultat. Den kan fint brukes, men den vil da være vanskeligere å jobbe med. Eventuelt kan du støpe to lag og prime imellom. Før du skal smøre på membran må du prime igjen og denne har en tørketid på timer.


Eksempel på en slik maling er Optimal. Hva som er best er avhengig av hvor du skal bruke malingen og hva du legger vekt på. Er lite lukt, rask tørk og stabil farge (ikke gulning) viktigst så velger du en vanntynnet maling.


Er finish, bearbeidelighet og mulighet å rette opp sig viktigst så velger du en løsemiddeltynnet maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg