mandag 5. oktober 2015

Byggpartner akershus as

Byggpartner Akershus AS er eiet og drevet av tømrermester Terje Aas. Han har de siste år vært annsatt som prosjektleder i Byggkompaniet AS, og jobbet før det år som prosjektleder i Skytta Bygg AS. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere.


SkjettenVis veibeskrivelse. Hvor synlig er din bedrift? Vi kommer også til å. Det er ikke registrert et nettsted for selskapet. Vi samarbeider med kunden fra start til slutt, rådfører hele veien så at kunden føler seg involvert og ser hva de betaler for.


System-Bedrift Siste oppdateringer for bedrifter finner du på Enhetsregisterets hjemmesider brreg. I dag er vi den foretrukne betongarbeidspartneren for mange entreprenører. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Oppføring av bygninger. BYGGPARTNER AKERSHUS AS. Vi levere god kvalitet og personlig service gjennom hele oppdraget. Uansett størrelse på oppdraget vil du følges opp helt til arbeidet er utført. Ferdighus og ferdighytter!


Vi har funkishus, moderne hus og herskapelige hus. Eller leter du etter fjellhytte eller en moderne hytte ved sjøen. Vi har dedikerte husforhandlere over hele landet. Her kan du enkelt søke opp din nærmeste husleverandør!


I butikken får du rå veiledning og svar på spørsmål om hvilken løsning som er best egnet for deg. Velkommen inn for en hyggelig prat! Terje has jobs listed on their profile.


See the complete profile on LinkedIn and. I går, mandag, ble konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Vi bygger ferdighus, eneboliger og flermannsboliger, i stilene Herskapelig, Nostalgi, Moderne og Quadra. Vi er i dag en bedrift med sterk faglig kompetanse bestående av medarbeidere med lang erfaring innen sine respektive fagfelt. ByggPartnerkan nå titulere seg som Mesterbedrift.


Byggpartner akershus as

Det har vært to lærerike og morsomme, men også harde år med skole for den ene av eierne i selskapet som har. Forside Om oss Tjenester Priser Kontakt. Bygginnredning AS har i dag et nedslagsfelt som omfatter Telemark, Vestfol Buskeru Akershus og Oslo. Med Ketil Fog på laget satser vi på å få Østfold med på dette kartet.


I en stadig utviklende byggebransjen stilles det større krav til dokumentstyring innen HMS, KS noe han vil ha sterkt fokus på i fremtiden. I tillegg til det daglige ansvaret for ansatte og innleide. Det stiller store krav til den daglige driften.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg