torsdag 1. oktober 2015

Hva er parafin

Finn Salg Av Parafin. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Drivstoffet parafin må ikke forveksles med parafin til medisinsk bruk (paraffinum liquidum, mineral oil), også kjent som parafinolje, renset parafin eller flytende parafin. Parafin ble tidligere også kalt petroleum, men denne betegnelsen er nå reservert for råolje, naturgass og NGL (kondensat).


Hva er en Parafin Spa?

En parafin spa er en enhet som brukes til å varme opp parafinvoks, slik at den kan brukes for terapeutiske formål. Den består vanligvis av et varmeelement og en parafin badekar plassert i en ytre casing som har makt kontroller og en elektrisk plugg. Når du rister på løsningen vil de blande seg, men etter en stund skille seg igjen.


Jeg mener dette er på grunn av tetthet og den ene vil være tyngre enn den andre og derfor synke til bunnen, mens den andre vil ligge på toppen. Kan jeg fyre oljelampe på parafin ? Når det er sagt - er det noen som har noen anbefalinger m. Dette er alt som er nødvendig å gjøre ved konvertering fra fossil parafin til bioparafin, hevder Blaker. Også Blaker nevner varmepumper som oppvarmingsalternativ, men han er litt skeptisk til om en luft-til-luftvarmepumpe vil kunne gi tilstrekkelig varme i kuldeperioder.

En parafinovn forurenser nesten like mye som to biler gjør i løpet av ett år, sies det i en pressemelding. Utslippene går ut over luftkvaliteten i tettbygde strøk. I tillegg har mange av husholdningene nedgravde, gamle oljetanker som representerer stor lekkasjefare. Parafin kan utvinnast frå råolje. Parafin er ei fargelaus brennbar væske som vert utgjort av hydrokarbon.


Parafin har kokepunkt frå om lag 1°C til om lag 2°C. Selv om forbudet fortsatt bare er et høringsnotat, er det tverrpolitisk enighet om det. Det er dermed ingen tvil om at oljealderen nærmer seg slutten i norske hjem. Den veien har det gått lenge. Lys av berre parafin blei for blaute.


Stearin kan også brukast som feittkomponent i såpe. Feittstoffet er framstilt frå levande organismar, for eksempel oljehaldige planteslag som palme, eller som eit biprodukt i kjøtproduksjon. Ulike Bruker For mer enn et århundre, har parafin blitt brukt som lyskilde ved forbrenning i små lamper. Det er også brukt innenlands i kokk ovner og varmeovner. Parafinvoks brukes i en rekke dagligdagse applikasjoner, spesielt i vanlig lys.


Det ser også en god del bruk i industrielle applikasjoner, og er tilstede i alt fra Lunar Rover til gips. Flytende parafin , fargeløs, tyktflytende olje som brukes som smørende og bløtgjørende avføringsmiddel.

Fyringsolje er så vidt jeg vet ikke helt ulikt diesel og kan fint brukes på gamle dieselmotorer, men den er muligens farga og vil slå dårlig ut på en fargestest utført av et dertill egnet tilsyn. Er nok riktig det med at nyere biler neppe tåler det. Gamle biler derimot er i stor grad overdiensjonert i forhold til effekt osv. Eneste grunnen til at jeg er litt skeptisk til parafin på bilen er at jeg har turbo, og den er avhengig av optimal smøring for å fungere. Prisene er veiledende utsalgspriser uten rabatter til våre kort- og bedriftskunder.


Priser hos våre forhandlere vil ofte avvike i forhold til våre veiledende utsalgspriser. Dette skyldes at det er forhandlerne som bestemmer den endelige utsalgsprisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg