mandag 19. oktober 2015

Eames gyngestol vitra

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stoler skal være fine å sitte på, og å se på.


Finn de nye stolene dine her. Vi har et stort utvalg av bl.

Tilføy til gaveliste. Det var da plastik stolene kom på markedet, det organisk støpte skallet tilbyr et høyt nivå og komfort. Eames RAR gyngearmstol i polypropylen,.


Det er en liten og nett stol som passer inn i alle hjem, selv en liten leilighet. Design objects from timeless creations to the newest products by contemporary designers. Their work spans the fields of furniture design, filmmaking, photography and exhibition design. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. La livet ditt innrede stua.


Som ny, kun stått til pynt.

Farge : Ocean Sender mot forskuddsbetaling og frakt, har vipps. Seriøse henvendelser! Vitra RAR gyngestol – mobelgarden. Maksimal komfort, høyeste kvalitet av materialer og eksklusivt håndverk gjør denne til et mesterverk. RAR gyngestolen ble opprinnelig designet i forbindelse med Museum of Modern Art sin Low Cost Furniture designer konkurranse.


I tillegg så har de også nye store designere som Hella Jongerius, Antonio Citterio, Ronan og Erwan Boroullec og Jasper Morrison. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Elegant gyngestol med samme skal som den kendte DAR armstol.


Stolen blev oprindelig fremstillet i fiberglas, men i dag fremstilles den i et miljøvenligt plastmateriale polypropylen, der giver en større siddekomfort og som bevirker, at stolen i dag koster en fjerdedel af den oprindelige pris. På begynnelsen av årene viste kryssfiner seg som et ny, lett og sterkt materiale. I dag produseres stolen av Vitra. Gyngestolen har et understel i sort pulverlakeret stål, og vangerne er udført i mørk ahorn. Stolen er et par år gammel, men står i perfekt stand.


Torget Til salgs Møbler og interiør Bord og stoler. DRR stolen fås med et forkromet wirestel, og ahorn meder. Læs, hvordan kunderne har bedømt dette produkt.


Eleganse og komfort kombinert med det beste av kvalitet og håndverk! En multifunksjonell stol hvor ett skall kan settes på en rekke ulike understell, alt etter hvilket uttrykk kunden ønsker.

Det er Eiffeltårn-understellet, inspirert av til Eiffeltårnet, som har vært mest populær blant de forskjellige understellene. MÆRKET MED SERIENUMRE OG MÆRKER FRA VITRA , MED GARANTI FOR 1 ORIGINALE DESIGNERMØBLER. EAMES DSW STOL – FARGEVALG.


Den grå-beige fargen greige, elefant grå, og bakepapir farget. Disse fargene ble valgt ut av Charles kone, Ray Eames.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg