tirsdag 27. oktober 2015

Vegghengt glasshylle

Vegghengt glasshylle

Det ser ut til at JavaScript er deaktivert i nettleseren din. Du må ha JavaScript installert i din nettleser for å bruke funksjonaliteten på denne nettsiden. Pent brukt, alle hyller intakt, regulerbar avstand mellom hyllene.


Passer til BESTÅ hyller med dybde cm. Der har vi tunere, forsterker osv oppå. Aspen glasshylle fra Haceka en av Europas ledende produsenter av tilbehør til baderom. Lyddempingssett for vegghengt toalett, Geberit. Rommet er 340cm bredt, så hylla blir lang.


Dimensjon: h880xb500xd2mm trefiner farger:. Baderommet fremstår som delikat og moderne med flotte detaljer som innebygd og flislagt nisje med glasshyller over toalett og vegghengt glasshylle over. Vår nettbutikk tilbyr høy kvalitet Vitrineskap til beste priser. Gi hjemmet et personlig touch og vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller.


Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Sammenlign pris med oss! Glasshyller produseres på spesialmål i mange typer glasstykkelser. Stort utvalg vegghengte toaletter med elegant design og rengjøringsvennlig funksjonalitet fra kjente merkevareleverandører. Vi leverer også i forskjellige glasstyper.


Her finner du garantert et vegghengt. Til bøker og klær, i stuen, på barnerommet og entréen. Hyller er noe man bare må ha. Komplett med festebeslag.


Perfekt til telefon, eller annet teknisk utstyr i f. De fleste har fått med seg at man kan velge gulvstående eller vegghengt toalett, men det er også mange andre valg når det gjelder ditt nye toalett! Her er en oversikt til deg som lurer på hva slags toalett du skal velge, enten du pusser opp eller bygger nytt. MAXBO har hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Kjøp på nett eller i butikk. Decor Walther DW 0glasshylle veggmontert, med tre hyller i herdet glass. Skinne til oppheng følger med. Det følger med en glasshylle i midten for å dele opp, men dersom en skal ha høyere glass som vinglass må den andre siden brukes.


Viser begge deler på bildene. Vola T25HLD Holder til glasshylle mm. Vegghengt toalett Med DirectFlush og Slimseat sete. Stilfullt og stødig håndklestativ i blank krom. Kan klappes sammen når det ikke er i bruk.


Robuste, lettmonterte oppbevaringshyller med flyttbare hylleplan. Søker du etter en reol for boden, hobbyrommet eller garasjen så finnes den her. VVS produkter til billige priser.


Vi har fagfolk klar til å hjelpe deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg