tirsdag 15. desember 2020

Vissevasse oslo

Vissevasse oslo

NEWNESS Drammensveien 130c, Oslo NORDISKE HJEM PELIMOO. Vi har alt fra de klassiske Danmarksplakatene til storbyplakater. Plakatene er tegnet med stor kjærlighet til retrofarger og det enkle nordiske designet.


Vissevasse oslo

Har du gått på den populære Karl Johans gate i Oslo - fra Stortinget og videre opp til Det kongelige slott. Så har du kanskje lagt merke til den fine lille aviskiosken med kobbertak. Uten hverken begynnelse eller slutt. Det er opp til den enkelte å knytte følelser, tanker og minner til deres motiver. ViSSEVASSE designer visuelle historier.


De kjører en stilren designlinje i deres retro-inspirerte plakater som har et flott estetisk utseende. De portretterer ikoniske kjennetegn fra norske og europeiske storbyer. De er kjent for bildene av Bryggen eller Ulriken i Bergen, aviskiosken i Oslo eller Aker Brygge.


Kan en klokke egentlig gi en klem? Ja, det ser ut som om det fine klokketårnet som står solid på Aker Brygge i Oslo , kan det. De har en svakhet for ikoniske bygninger, steder og gjenstander, og de kan bli inspirert av alt fra en sang til en følelse.


Reserver ditt Hotell i Oslo online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Vi er et lite turbusselskap, med lang erfaring.


Liten administrasjon = god pris. There it stands offering a clock-hug. Time flies when you’re having fun, and at Aker Brygge you certainly have fun!


OSLO Aker Brygge - kort 15xVisseVasse Kan et ur egentlig klemme? Dette produktet er utgått. Vissevasse - Oslo Aker Brygge - x cm. Kontakt oss for andre forslag eller finn inspirasjon her på.


Vissevasse oslo

Plakatene gir et hyggelig touch til ethvert rom man måtte velge å henge dem i. Kanskje gjenkjenner du den lille søte Aviskiosken i Oslo med det flotte kobbertaket? Den står lidt hemmeligt mellem de gamle lygtepæle på Karl Johans gate. Walking down Karl Johan from Stortinget to The Royal Palace you might notice a wonderful copper roofed newsstand. Vi oplever at plakaterne rammer en nostalgisk plet i publikums hjerter og hjerner. Presse og lignende er meget velkommen til at bruge vores billeder.


Telefonnummer mangler, data er. Rolf Wickstrøms vei Oslo. Poster von Aker Brygge in Oslo. Oslo Wood er en stilfull gulvlampe som består av et trebent stativ og en justerbar skjerm.


Vissevasse oslo

Men det er ikke laget så mange norske byer enda. Hos Designbelysning har vi et bredt og godt utvalg av lamper og belysning i høy kvalitet Finn både inne- og utebelysning på nett her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg