onsdag 16. desember 2020

Vannkjele induksjon

Med en god vannkjele kan du erstatte vannkokeren og så slipper du i tillegg et annet apparat som krever stikkontakter og ledninger på kjøkkenet. I vårt sortiment har vi blant annet vannkokere som er rustfrie i ulike farger og vannkoker i glass og i miniformat som rommer opp til L. Vi har også snedige kontaktløse vannkokere som passer perfekt til å ta med ut i båten, på. Laget av rustfritt stål som tåler støt og slag og er enkelt å rengjøre.


Vi lånte en vannkoker av merket Sandstrøm hos Elkjøp på Stor i Oslo, tok den med hjem og plasserte den på kjøkkenbenken. Samtidig fant vi frem vår gode vannkjele og plasserte den på den største kokesonen på induksjonstoppen.

Kjelen fylte sonen helt ut. Le Creusets Kone-kjele med fløyte er en klassisk, emaljert stålkjele som kan brukes på alle varmekilder inklusiv induksjon. Kunsten å koke vann har litt etter litt stadig forbedret seg i løpet av tusenvis av år i forskjellige deler av verden. Vannkjele L, blankpolert rustfritt stål, alle varemkilder inkl. En måte å koke vann på er i en vannkjele.


Med dagens moderne og raske komfyrer, går det noen ganger nesten fortere å varme opp på komfyren som med en vannkoker. Se vårt store utvalg av gryter, kjeler og kasseroller fra kvalitetsmerker som Fiskars, Tefal, Le Creuset, Scanpan og Invite. Bestill på nett eller kom innom oss i. Alessi vannkoker har et lekkert og klassiskt design i rustfritt stål.

Under noen omstendigheter hørt av smart levende stil? Kanskje kan det være anvendt bringe a minimal kjøkken i Huset. Du vil føler mer avslappet mens ikke å måtte tror vil sikkert virker rotete.


Fungerer godt på alle platetopper – også induksjon. METALLISK kjele har vunnet en av verdens eldste og største designpriser GOOD DESIGN. Vask produktet før første gangs bruk. Passer til alle varmekilder inkl. Flott kaffekjele, vannkjele , tekjele til bruk hjemme, på hytta eller i båten.


God kvalitet med tykk, magnetisk innlegg i bunn som gjør at kjelen også kan brukes på induksjon. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Diameter 2 Volum Kan benyttes på. Induksjon , rustfritt stål med varmespredende bunn.


Velkommen til Det Norske Kaffehus KVALITET, FAGKUNNSKAP, BÆREKRAFT OG BEST PÅ SERVICE Lengter du etter en bedre kaffe på jobb? I tillegg til det lekre designet er Alessi sine vannkokere og vannkjeler kjent for den lille. Vi ønsker at alle skal kunne drikke. Kone-kjelen fra Le Creuset er en stilig, emaljert kjele til bruk på komfyr, og er den mest populære kjelen i produktfamilien på grunn av sin tidløse og klassiske utforming. Egner seg til alle typer komfyr, også induksjon.


Retro elektriske kjeler er svært populære, men det blir ikke mer originalt enn Le Creusets ledningsfrie kjeler.

Gjør noe spesielt ut av vannkoking til kaffe, te, saft eller lignende. Skal sette inn ny ovn på hytta. Den er liten, og røykrøret på toppen gjør at det blir liten plass til vannkjele. Finnes det vannkjele som er formet som en halvsirkel? Aller helst kjele som er formet som en halvmåne og kan settes.


Tett rundt røykrøret? Grunnen til at den er merket induksjon er at den _også_ vil virke på en induksjonsovn - det er det ikke alle kokekar som gjør. KitchenAid vannkjele med fløyte KTST20BST (stål) - Plasser denne manuelle vannkokeren fra KitchenAid på platetoppen.


Vannkokeren har en tidløs design og blir garantert et blikkfang på ditt kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg