torsdag 17. desember 2020

Tyrilin panelbeis

Og kan blandes i mange farger! Enkel og brukervennelig. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Trenger du litt inspirasjon til hvordan hytten din kan se ut innvendig?


Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!

Tyrilin panelbeis for hytter fremhever vegger og tak. For gulnet og tidligere behandlet panel av furu og gran, vegger o tak. Produktet inneholder naturoljer, voks, UV-filter og antioksiderende midler som effektivt beskytter treverk mot gulning.


Meget luktsvak og lett å påføre. Vanntynnet overflatebehandling som lysner og fargesetter gulnet og tidligere behandlet panel samtidig som det bevarer treverkets struktur. Den fargesetter furu og gran som er gulnet, oljet, beiset, fargeløs eller tidligere påført panellakk, mens treverkets struktur og egenart består.


Beisen kan også benyttes til annet ubehandlet interiør, f eks møbler, dører, listverk og kryssfinèr av furu, gran og poppel.

Det er ikke noe i veien med umalte panelvegger, tvert imot er synlig treverk og natur en stor trend om dagen. Men når treet har fått stå å godgjøre seg i noen tiår, og har blitt ordentlig gult og brunt, kan hvem som helst oppleve å få litt pusteproblemer. LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate.


Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet. I den forbindelse ønsket man et oppdatert og inspirerende fargekart. Hvis du er usikker på om panelet er behandlet tidligere, er det lurt å bruke noe du vet også egner seg på underlag som tidligere har vært lakkert, oljet eller beiset, sier Røneid.


Et enkelt, effektivt og overkommelig alternativ er å bruke en innendørs panelbeis , forteller malermester Per Lund Nielsen hos Scanox. Vår vanntynnede interiørbeis får du i nærmere femti farger - og den er i utgangpunktet en ”ettstrøksbeis”. Du kan imidlertid påføre mer beis dersom du ønsker et mer dekkende utseende.


På utkikk etter panelbeis? Nypris 31- pr boks. Selges samlet kr 50- eller 2pr boks. Hardvoks-olje fargeløs 7ml 36- per stk Kjøp. Beis kjøpt til panel i farge 1Stille.


Vi har holdt igjen litt på det svarte for å få den litt lysere,.

Anbefales ikke på harde treslag. Ellers er nok beis det mest aktuelle alternativet. Mulig vi velger lakkbeis i tak. Fantastisk flott stemning på hytta til Unni! FDV-datablad - Norsk.


HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk. Teknisk datablad - Engelsk. JOTUN Panellakk gir nytt liv til gulnet panel. Fornyer og bevarer treverket.


Den nye panelserien gir deg to muligheter: ønsker man å få tilbake den lyse fargen til nytt treverk brukes panellysner. Er det ønskelig med farge velges panelbeis. Begge to lysner panelet med ett strøk, og det spesielle med beisen er at den både lysner og fargesetter i ett strøk!


Så sant man velger en lys farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg