torsdag 17. desember 2020

Vissevasse norge

Hos ViSSEVASSE finner du blant annet plakater, notatbøker og anledningskort, som du kan kjøpe direkte i vår nettbutikk. Du finner også her de populære byplakatere og landeplakatene fra Norge og andre land. Se alle de populære ViSSEVASSE -plakatene her!


Plakatene er tegnet med stor kjærlighet til retrofarger og det enkle nordiske designet. Se vår samling av landplakater og byplakater fra ViSSEVASSE. EVERWRAP er noe helt spesielt for deg og dine kjære.


Dette gavepapiret kan du bruke igjen og igjen. Det er et svært slitesterkt materiale som føles som luksuspapir, men er laget av 1 plast uten kjemiske bindemidler. Levering innenfor 2-virkedager Levering med postombæring NOK Gratis frakt over 9NOK.


Alle priser er inkluderet toll og moms Danmark Levering i Danmark - se priser her. EU Levering i EU kan ta 2-virkedager Fraktpris i EU fra NOK Gratis frakt over 9NOK. VisseVasse Norge - Sneen, 50x70.


Enten langrend i roligt tempo eller alpint for fuld knald. Ligemeget hvad du foretrækker, Norge har begge dele, og vi holder meget af en lang dag med brædder under fødderne. De kjører en stilren designlinje i deres retro-inspirerte plakater som har et flott estetisk utseende.


De portretterer ikoniske kjennetegn fra norske og europeiske storbyer. De er kjent for bildene av Bryggen eller Ulriken i Bergen, aviskiosken i Oslo eller Aker Brygge. Størst utvalg i Norge ! Inspirasjonen stammer fra Miamis bløte Art Deco pasteller, men i høy grad også fra Københavns bemerkelsesverdige tårn og den legendariske regnbue is. Udsmyk hjemmet med ViSSEVASSE plakater med flotte motiver! ViSSEVASSE designer visuelle historier.


AArhhh, på med skiene og så ud i vejret. Uten hverken begynnelse eller slutt. Det er opp til den enkelte å knytte følelser, tanker og minner til deres motiver. Bak ViSSEVASSE står Dorthe Mathiesen og Karsten Noel Poulsen som sammen driver et københavnsk design- og papirstudio med en stor kjærlighet til grafiske produkter.


De har en svakhet for ikoniske bygninger, steder og gjenstander, og de kan bli inspirert av alt fra en sang til en følelse. Interiør HAY Muuto normann COPENHAGEN. Norge plakat med Atlanterhavsvejen som motiv. Her udfordrer Storseisundet Bro dig med dramatiske sving.


Køb plakaten her hos ViSSEVASSE ! Vi oplever at plakaterne rammer en nostalgisk plet i publikums hjerter og hjerner. Bestill plakater online på desenio. Vi selger plakater och malerier med god kvalitet til gode priser.


Vi har et bredt utvalg og rask levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg