torsdag 24. desember 2020

Treolje royal ekstra brun

Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Treolje Royal Ekstra brun 21. Giftinformasjonen Utgitt dato Revisjonsdato. Overflødig olje kan tørkes bort.


Produktet lager ikke hinne som flasser.

TREOLJE ROYAL EKSTRA har meget gode penetrerende og vann-avvisende egenskaper, og leveres i tre varianter: brun , nøytral og grå. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. For vedlikehold og etterbehandling av Møre Royal -behandlet trelast.


Han kjøpte noe som heter TreOlje Royal Ekstra - produsert av Norsk Royal AS. Denne kom ferdigblandet i RB. Jeg vet dessverre ikke hvordan det fungerer å påføre dette utenpå beis, men det burde vel gå bra?


Alvdal Royal Brun impregnert treverk. Inneholder soppdrepende middel.

Oljen er enkel å jobbe ut og påføre. Finn din nyanse fra leverandører som Jotun og Scala. For etterbehandling av terrassebord. Maxbo har tjærebeis og treolje til utendørs bruk fra Jotun, Owatrol og Tyrilin.


Se utvalget av utendørsolje. Kjøp på nett eller i butikk. Materialer som er royal -impregnert har også redusert utlakning av impregneringsstoffer, slik at de beskyttende egenskapene blir bedre bevart over tid. I royal - behandlings prosessen presses inntil liter olje per m² inn i trevirket, dette bidrar til å bevare den glatte, pene overflaten. Du kan også få terrassebord i DUO-profil - glatt på en side og rillet på den andre siden.


Ekstra pen trelastkvalitet med høy andel friske kvister. For å bli kunde av Norges største leverandør av overflateprodukter trenger du bare å sende en forespørsel til. Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende!


Resutlatet ble ikke helt pent, for fargen ble ikke helt jevnt fordelt - det ble liksom prikker i overflaten. Gjorde derfor et eksperiment, tynnet litt med whitespirit, og med kinesisk treolje fra Biltema og det ser ut som det ble veldig bra.

Kinesisk treolje sies å være verdens mest tyntflytende olje og beskytter mot råte og groe. Danmarks største nyhedssite. Vi er først med nyheder, sport og underholdning. Velkommen til virkeligheden. Furu 19X1Royal Brun Df Ny Rb.


Vårens prosjekt er terrasse,og er i gang med planleggingen. Den kommer på kvm , og vi ønsker bord med riller. Har i utgangspunktet sett på Møre Royal 28x1til 2pr.


ByggMax har samme typer bord til 1pr. Dokumentasjon og FDV om våre produkter og behandlingsmetoder. Følg monteringsanvisning og anbefalt vedlikeholdsintervall for et langvarig resultat. Den tilførte oljen gir en effektiv beskyttelse mot fuktighet og sprekkdannelser. Treet står også svært stabilt på vegg, tak og terrasse.


Terrassen din blir ekstra trivelig om du årlig sørger for godt vedlikehold. Derfor bør du bruke tapetklister til å vaske plattingen Rengjøring av plattingen tar litt ti men er verdt arbeidet. Påsken er for mange tid for vårklargjøring av hagen, og for mange omfatter det også vårklargjøring av terrassen.


Men hva skal du velge, beis eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg