tirsdag 29. desember 2020

Turbukse norrøna

Kjøp yttertøy av høyeste kvalitet. Kjøpt trygt med fri bytte og fri retur. Sjekk ut alle fargerike nyheter! Utendørs klær med perfekt passform.


Turbukse norrøna

Kjøp produkter fra Norrøna i dag, Addnature betaler alle tollkostnader, alltid! Kjøp Norrøna turbukse hos Outnorth. Produktserier som, Fjørå, Falketin Trollveggen og mye mer på lager nå! Se og kjøp alle Norrønas bukser for dame på nett her. Vann- og vindtette bukser til skigåing, klatring, skiturer, turgåing og fjellturer.


Meget bevegelig tur- og klatrebukse fra Norrøna. Buksen er vindtett og puster ekstremt godt. Passformen er smal som gjør det optimal for klatring og andre aktiviteter. Smarte lommer med glidelås gjør at ingen ting faller ut når du klatrer. Sammenlign pris på turbukse og skallbukse til herre, dame og barn.


Turbukse norrøna

Vi viser deg hvor du finner modellene som har vært best i test, og merker som Bergans, Norrøna. Norrøna bukse er slitesterke, vindavvisende turbukser som er fleksible og behagelige å gå tur med. Du finner også Norrøna shorts som er hurtigtørkende, lette og kan brukes både ved sjøen og på fjellet.


Svalbard Flexer vindtette softshell bukser, mens Bitihorn lightweight er den letteste turbuksen til Norrøna. Førsteklasses kvalitet. Gratis levering i Europa og års garanti. Om du skal ut på ski, sykkel, i fjellveggen eller bare ut på tur så har Norrøna klær med lekent design, farger, høy kvalitet og gode tekniske og brukervennlige løsninger.


I dag, fire generasjoner senere, er Norrøna fremdeles en familiebedrift med hovedkontor på Lysaker utenfor Oslo. Læs mere om Finnskogen hybrid Pants unisex, jakt- og turbukse. Test av turbukser Ni personer har testet turbukser i 4døgn Stor test av turbukser til vår, sommer og høst.


Norrøna har som mål om å lage de beste friluftsproduktene, på renest mulig måte. Hos Anton Sport finner du et stort utvalg av friluftsklær fra Norrøna. Brattli turbukse til dame er en lett og hurtigtørkende turbukse med fireveis stretch spesielt utviklet for et aktivt friluftsliv. En turbukse bør ha det du trenger av lommer, helst lomme på låret, da du ikke ønsker irriterende ting ved hoftebøyen når du løfter beina.


Turbukse norrøna

De fleste buksene har belte eller stramming i livet, så du kan justere den etter din fasong. Norrøna sin mest slitesterke turbukse til et allsidig friluftsliv, året rundt. Laget i et svært holdbart flexsoftshellstoff. Pustende og værbestandig - og.


Houdini, Isbjørn of Sweden blandt flere JavaScript seems to be disabled in your browser. Stort utvalg av turbukser fra kvalitetsmerker som Norrøna , Mountain Equipment og The North Face! Hos XXL har vi et stort utvalg damebukser fra kjente varemerker til gode priser.


Se hele utvalget og kjøp online på XXL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg