onsdag 23. desember 2020

Tunge fløyelsgardiner

Gardiner er myke, men hardtarbeidende. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha.


Velour gardin har en flott glans i stoffet og gir et luksuriøst og elegant uttrykk.

Den henger tungt og med fint fall. Overflaten på velour er klippet, noe som gir et fint spill i fargen. Velourgardiner passer like godt i et stramt og minimalistisk hjem som i et klassisk eller bohemsk miljø. Velg mellom mange flotte farger.


Sett på fløyelsgardiner nå på Rusta og Ikea. Ikke fått tid til Kid enda. Merker meg at Rusta sine virker lettere (pga polyesteren ?), men de virker til å skulle trees innpå stang ?

Altså ikke påsydd bånd til ringer ? Da er ikke de aktuelle. Ikea sine blir for tunge tror jeg. Tunge fløyelsgardiner , gobelintrekk på gammelmodige stoler og et rødt vegg-til-vegg-teppe som hadde passet bedre på danskebåten enn i et historisk bygg, gir til sammen et tyngende preg av forgangne tider. Bak tunge fløyelsgardiner i første etasje i en bygård i Vika i Oslo, ligger massasjeinstituttet som i en årrekke har annonsert i ulike sexblader, og lovet timers service.


Kraftig, tykk og matt fløyel av 1 bomull produsert i Tyskland. Den fineste og beste kvaliteten av fløyel som finnes til lands. Buna gardiner, sengeteppe. Handle enkelt online hos Ellos.


Stort utvalg av alle typer gardiner. Ferdigsydde gardiner, kapper, kjøkkengardiner, liftgardiner og solskjerming. Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner. Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser.


Bestill fra vår nettbutikk! Mens tunge fløyelsgardiner er vanligvis forbeholdt større vinduer som et bilde vindu eller to vinduer som sitter side ved side , er det mulig å bruke dem på et enkelt vindu i tillegg. Ved å bruke kun ett panel av gardiner per enkelt vindu , kan du skape et utseende som gjør at du kan nyte den overdådige utseendet fløyel uten over - klynger som vil skje hvis du prøver å henge to.

I Amboise ga den unge, franske kongen ham bruksretten til slottet Clos Luce, ikke langt fra hovedslottet i Amboise. Lokalet er litt fin restaurant for ryggsekkturister – der noen har forsøkt å skape et solid inntrykk med vakre, terrakottafargede vegger og tunge fløyelsgardiner , men ikke kommet helt i mål. Gjennomført er derimot servicen, som innehaverne – som også driver gatematbod i Torggata bad – står for. Cellbes på Internett og på postordre!


Store skinnsofaer foran en peis, sløyfekledde servitører og røde tunge fløyelsgardiner. Vi fortsetter å drømme om kjøkkenløsninger, tunge fløyelsgardiner foran inngangsdøren, et lite lysthus og bakgården som en dag kan bli til en hage, sier Christopher. Badekaret er bygget ned i soveromsgulvet og utgjør et idyllisk spahjørne.


Spar Kjøps Nyhetsbrev.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg