onsdag 9. desember 2020

Vegghyller barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Med vegghyller kan du bruke tomme vegger til oppbevaring. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Her på Jollyroom har vi et bredt og variert utvalg av fine og praktiske vegghyller til barnerommet.


Vegghyller barnerom

Vegghyller Direkte fra Lager. Ettersom vi bryr oss om våre barns fremtid verner vi om miljøet og selger mengder av produkter som er produsert av miljøvennlig virke. På den måten kan du kjøpe en sikker hylle i tre med god samvittighet.


Spesielt på et barnerom der det meste av gulvplassen brukes til lek og moro, vil en vegghylle være et fint alternativ eller supplement til en reol eller hylle som står på gulvet. Ved å flytte tingene – og dem er det mange av på et barnerom – vekk fra lekeplassen, er det mer areal å boltre seg på for minsten og små gjester. Det er gjerne haugevis med leker, som krever et oppbevaringssted om man vil ha litt orden, og ikke minst er det bøker, pyntegjenstander og klær. Behovet for hyller og skap melder seg med andre ord ganske så raskt – vegghyller til bøker og ulike småting barnet har kjært, og garderobeskap til klærne. Videre har man spørsmålet om stil.


Vegghyller barnerom

Shop Barnemøbler hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Barnemøbler i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos. Alt du trenger til å oppbevare ting langs veggen! Bestill en ny hylle hjem på IKEA.


Gi rommet et personlig touch med hyller og vegghyller. Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker. I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem.


Vegghyller barnerom

Mengder av oppbevaringsløsninger. Benytt en vegghylle til å sette frem pynt eller dine favorittgjenstander på en dekorativ måte! En vegghylle passer like godt i stuen som på kjøkken, soverom, entre eller baderom, akkurat der du har behov for litt ekstra oppbevaring. Strap vegghyller er en fleksibel nyhet fra Bolia. Hyllene er justerbare og kan settes sammen på flere måter, og lærremmene er en kul detalj.


Et funksjonelt barnerom trenger ikke være kjedelig. Her er noen tips til hva du bør tenke på når du pusser opp. Bruk telt og tepper for et lunt og lekent uttrykk. Et telt er både dekorativt, lunt og spennende for de minste.


Det kan lages eller kjøpes og passer inn i de fleste miljøer. En ideell base for å skape et spektakulært bilde av bøker. Takket være de moderne bokhyllene vil rommet se unikt ut.


KLESSKAP BARNEROM skrevet i Småtroll 0-år: Vi er på utkikk etter et hvitt, høyt helt vanlig klesskap til barnerom. Velkommen til et enormt og variert utvalg av hyller og skap til barnerommet. Her kan du gjøre fine stilleben og vise frem både bøker og saker uten at de samler støv ettersom glassdørene beskytter mot støv og lo.


Vegghyller barnerom

Du finner våre vegghyller og gulvhyller i alle mengder av ulike størrelser og former, sånn at du kan finne en som passer inn i ditt hjem. En hylle kan være både dekorativ og funksjonell. Vi har massevis av fine vegghyller for barn. Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom. Bokhyller og hyller: Leker og bøker har en evne til å spres raskt i et barnerom , spesielt når det ikke er noen plass å sette dem.


Med bokhyller og hyller har du i alle fall mulighet til å holde det ryddig og trivelig på rommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg