fredag 23. oktober 2020

Vinyltapet stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Vinyltapet egner seg veldig godt i rom med stor slitasje, som kjøkken og stue.


Hos MAXBO finner du et stort utvalg av vinyltapet i forskjellige mønstre.

Stuen er for mange det viktigste rommet i huset. Det gjør dette rommet til et perfekt tapetrom. Vi har Asker og Bærums største utvalg av tapet og stoff. Her finner du et bredt utvalg av tekstiltapet, fibertapet, papirtapet, vinyltapet samt gardin- og møbelstoffer fra kjente leverandører. Malerstua, Slependen og se det enorme utvalget!


Egner seg best i stue , spisestue, entré, de voksnes soverom og i kjellerstua. Tekstiltapet er laget av tekstiler som er laminert til papir. Det er enten avtørkbart eller vaskbart.

Under dette begrepet finnes også tapeter uten tekstil overflate. Vanlig pris kr 49Special Price kr 3700. Kjøp til kr 29hver og spar. Har du funnet fargen din til stuen ? Her ser du våre mest populære farger til veggene i stua.


Hvis du vil leke med farger og fargelegge rom i alle mulige farger, trykker du på ’Se flere farger’ og prøver vår store fargevelger. I vår guide her på siden får du dessuten veiledning og how to-guides til stueprosjektet ditt. Vi har et bredt utvalg av tapet i forskjellige mønster og farger, slik at du enkelt skal finne noe du.


Få tips, trender og inspirasjon til ulike typer tapeter - vinyltapet , fibertapet, papirtapet,. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. I stuen kan du gjerne velge noe nøytralt som passer til det meste, og heller variere farger ved å bytte ut puter, bilder og interiør.


Det som særpreger tekstiltapet, er den lune effekten det gir på grunn av tekstiloverflaten. På små rom, som for eksempel i gangen, et mindre toalett eller vaskerommet, kan du gjerne gå for noe mer spennende av mønster og farger, sier Christensen. I vårt sortiment av baderom- og kjøkken tapet finner du et.


Sett et personlig preg på stua , soverommet og gangen med tapet fra Byggmax.

Du kan velge mellom klassiske og tradisjonelle design, eller noe mer moderne og trendy. Alle klarer å tapetsere Trenger veggene i stua en ny oppfriskning? Det å tapetsere er ofte en enklere og raskere løsning enn å male.


Ingenting er vel mer beroligende enn vår vakre stjernehimmel og skogens ro. Ta den friske natten med inn på soverommet, stuen eller ungdomsrommet, og skap ro og harmoni med tapetet Nordic Night. Dette er et digitaltrykt tapet som kan mål tilpasses.


Velg og vrak blant tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem. Shop enkelt online hos Ellos. Tapeter fra Ellos til bra priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg