onsdag 28. oktober 2020

Vegger grønne

Hvis planteveggen består av plastkassetter eller lignende bør veggen bak også beskyttes ved hjelp av vanntett plast. En grønn vegg er et flott alternativ, eller supplement, til sedumtak. En utvendig grønn vegg vil gi skygge for solen og dermed redusere energibehovet til bygningen.


Bergknapp AS leverer innvendige og utvendige grønne vegger , designet etter kundens ønske. En vegg full av planter skaper viktige leveområder for fugler og insekter. Fri design for grønne vegger med vaier-systemet Det store utvalget av veggfester gjør at man fritt kan variere.

En dyp grønntone for de som søker dybde i interiøret. Satt sammen med dempede basefarger blir den elegant, mens den satt sammen med lysere grønntoner som Green Leaf og Green Harmony straks blir mer leken. Bildet til høyre viser en åpen vegg , med planter som eksponeres i åpningen. Resultatet blir at man føler at man har en vegg i ryggen, med den trygghet det gir, samtidig som hagefølelsen er der.


Bildet i midten viser en spesialdesignet vegg med hull som plantene vokser ut av, og bildet til høyre viser en samplanting av ulike hengeplanter. Har du et stort, vakkert grønt tre rett på utsiden av vinduet, vil dine vegger få et grønnlig skjær når lyset kastes inn i rommet. En knallrød bygning over gaten evner faktisk å kaste et rødligere lys inne hos deg! Dette betyr jo selvsagt at farger du har sett hos andre, slett ikke bør oppleves like hjemme hos deg.


LIVING: Disse veggplatene ser ut som malt furupanel, og fås i enten grå Granitt eller i fargen Harmonisk grønn.

Spesielt laget for deg som vil ha en flott og supermatt overflate. EASY: Dette er den tynneste veggplaten, den bygger bare seks millimeter. Veggplaten kan du lime eller spikre fast på eksisterende vegg.


Levende grønne vegger. Det er suksesskriterier som en må levere godt på for at en plantevegg skal fungere over tid. Og bli en bærekraftig løsning. Et grønt tak eller vegg vil øke det biologiske mangfoldet i byene ved å gi nye leveområder til arter som er presset ut av byene. Ved styrtregn kan grønne tak og enkelte grønne vegger holde igjen store mengder vann.


Dette vil være med på å redusere oversvømmelsene i gatene på en plassbesparende måte. Legg til dine favoritter. Rustikk gresspanel 1xm. Hvis gjort riktig er en levende vegg et vakkert syn. Grønne levende vegger er visuelt tiltrekkende.


Det er også nøyaktig i øye høyde for alle for maksimal effekt og naturlig kontakt. Mosekunsten er bærekraftig, vedlikeholdsfri og varer opp til år, sier hun. Det er en rekke fordeler knyttet til grønne vegger både innendørs og utendørs. De grønne veggene forbedrer akustikken og bidrar til å rense luften.


Bestill grønne vegger.

Gressenteret samarbeider med de fremste aktørene i Europa og. Kombiner fargene grønn og lys blå. Dette er farger som begge er hentet fra nature og derfor passer godt sammen. En spennende detalj er den diffuse overgangen mellom de to fargene.


Mal først den lyseblå fargen. Deretter maler du den mørke grønne fargen og avslutter med frihåndsmaling med en liten rulle. En lun, flott mørk gråtone. Perfekt kombinasjon til en mengde andre kulørte farger! Alt fra gylne gule, grønne , oransje, røde, blå og turkise… for å nevne noen.


En svært anvendelig farge med andre ord. I Norge har firmaet Biowall gjort en rekke oppdrag for blant annet kjøpesenter, restauranter og offentlige bygginger. Daglig leder Arvid Ekle sier det er flere grunner til at grønne vegger – eller plantevegger – brer om seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg