tirsdag 20. oktober 2020

Strukturbørstet panel

Strukturbørstet panel

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Beis oppfører seg også annerledes når panelet er strukturbørstet , slik som i panelkolleksjonen TRE bukkene Bruse.


På et glatt panelbord vil beisen flyte mer i overflaten, mens den trekker seg godt inn og fremhever treets struktur på et strukturbørstet bord. Strukturbørstet og beiset innvendig panel i en vakker grå patina som minner om gamle sterbygninger. Passer overalt, i by, bygd og ved fjord og fjell. En ferdig behandlet panel med nøye utvalgte og testede beisfarger som sikrer et optimalt resultat.


Glattpanel finnes i flere dimensjoner i både gran og furu. Setergrå leveres i tre dimensjoner i furu: 14x0mm, 14x1mm og 14x1mm. Setergrå er sortert spesielt (med utgangspunkt i en sams-sortering) og deretter grovt strukturbørstet. Kan monteres stående, liggende eller diagonalt.


Panelet er endepløyd. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. Vi valgte å benytte strukturbørstet panel i Setergrå utførelse i alle rom i den nye delen. Kjøkken, ba soverom og hems fikk dermed et ønsket rustikt uttrykk i fin kontrast til de moderne fasilitetene.


I den gamle delen valgte vi å bruke en tradisjonell skygge skrå i bred variant. Denne fikk vi levert ferdig beiset i Drivved farge. Fra gulnet furuhelvete til strukturbørstet eventyrvegg. Den gamle hytta hadde, som de fleste eldre hytter i Norge gulnet, ubehandlet panel i tak og på vegger. Møllerstuepanelet er egentlig ganske fint, men den var blitt gul og mørk med skjemmende lyse partier hvor bilder, veggtepper og annen pynt tidligere hadde prydet veggene.


Strukturbørstet panel

Furet, værbitt og godt brukt. Inspirert av den vakre gråpatinaen som gamle seterbygninger ofte har, gir Setergrå en deilig og lun følelse. Ville det vært ulurt å ta inn panel som er mottspist mon tro? Ellers er det en fin gråfarge her synes jeg. Huset fremstår originalt og med en gjennomgående god atmosfære.


Treverket er en viktig del av dette da det skaper varme og liv. Med mange vinduer som slipper inn lys til ulike tider av døgnet er de spesielt fornøyde med fargeforandringene som lyset gir i treverket på veggene med panel fra TRE bukkene Bruse kolleksjonen. Midnight Choir er sortert spesielt (med utgangspunkt i en sams-sortering) og deretter lett strukturbørstet.


Strukturbørstet panel

Dette gjøres for å fremme treets levende naturlighet og unike uttrykk. Slik frigjør du verdifull tid og kan fokusere på andre viktige arbeidsoppgaver. Innvendig panel for boder, garasjer etc , event. Trysil Interiørtre AS leverer finérte plater, spile-elementer, og skreddersydde innredninger.


De løser alle krav innen brann og akustikk. En nennsomt utvalgt beis fremhever livet i bordet og gir det karakter og personlighet. Et strukturbørstet gulv gir en røffere overflate enn et tradisjonelt glatthøvlet furugulv og med et ubehandlet tregulv kan du selv velge den etterbehandlingen du ønsker. Vi anbefaler at gulvene etterbehandles med Osmo sine vedlikeholds-produkter.


Våre industrielle behandlinger gir en langt bedre overflatekvalitet og finish enn en manuell påføring. Du får et panel som er klart til montering, unngår krympestriper og sparer tid og penger. Hvit grunntone med grå skyggeeffekter gir en 3-dimensjonal effekt. Trepanel er det mest miljøvennlige produktet du kan velge som innvendig overflate.


Tre har unike egenskaper med sin evne til å ta opp fuktighet og lagre varme. Dette gjør at tre bedrer inneklimaet, har gode akustiske egenskaper, er varmeisolerende og et holdbart materiale. I Norge produseres panel av furu eller gran.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg