mandag 12. oktober 2020

Vakre hjem og interiør blogg

Finn laveste nettpris her. Det beste ved hjemmet deres er likevel lyset, sier Ida. Og de gamle dørene, de store rommene og synet av parken utenfor, som nærmest kommer inn i stua hver dag. Familien har gangavstand både til butikker og kafeer og til kyststien.


Lyse flater, vakre Dinesen-gulv og små fargeklatter gjør at hjemmet virker luftig og sommerlig. I en jungel av interiørvalg kan det være lett å gå seg vill blant blomstermønstrede tapeter og møbler av ulike tresorter.

Norges vakreste og mest inspirerende interiørmagasin. Spørsmål ang abonnement:. Les interiørblogg og hjemmereportasjer fra norske hjem. Døtrene synes det er stor stas å be hele barnehagen hjem.


Vi elsker vårt nye hjem og det gir en egen glede hver gang vi svinger inn på gårdsplassen, avslutter Ida og Andreas. Alt for å få et vakkert hjem , og for at du skal få et lite innblikk i deres hule. Det verste med å komme hjem igjen er alt som må taes tak i etter noen.


Vakre Rom - Nettbutikk for interiør.

Anette har Norges største interiørblogg og en landlig og nostalgisk interiørstil. Mange flotte bilder med fokus på detaljer. Emmelines blogg Hvit shabby chic-stil med fargerike innslag. Bildene på denne bloggen er et fryd for øyet og gir deg lysten til å forvandle hjemmet.


Her finner du et utvalg av flotte kvalitetsmøbler og interiør som ikke alle har i forskjellige prisklasser. Vi har fokus på kunden- hos oss skal du kunne være deg selv og senke skuldrene når du tar besluttinger. Det må være gleden og spenningen mens du sakte men sikkert arbeider deg mot målet og det ferdige resultatet. Hva er det morsomste med å skape og innrede et hjem ? Ja, for jeg kaller det en livsstil.


Jeg er estetiker, og lever og ånder for det i hele mitt virke. Tenkte jeg skulle tipse dere om en flott sommerkonkurranse som vakre hjem og interiør holder i samarbeid med Franciska. Interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk.


Du kan vinne premier for kr. Klikk her for å bestille! Med års erfaring og god kjennskap til det som rører seg i interiørverden , guider. Innred med nabofarger- inspirasjon stue.


Vekommen hjem til Egil sitt hjem i Mandal.

Han har innredet med farger og laget et spennende, koselig og harmonisk interiør. Målet med interiørbloggen. Mitt vakre hjem er en kategori hvor vi publiserer selvproduserte hjemme hos reportasjer. Her vil du se private hus og deres interiør beskrevet av eierne selv.


Her får du interiør inspirasjon fra private husholdninger. Ingen blir betalt av interiørbutikker for reportasje. En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk.


Veien fra husbygging til et hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg