torsdag 15. oktober 2020

Supersterk magnet

Supersterk magnet

Hos oss finner du et bredt utvalg av alle typer magneter og magnetiske løsninger. Dette produktet med gigantiske løftekraft på 4kg er egnet til magnet fisking. Dette er en stor og supersterk kube magnet av neodym med en bæreevne på opptil kilo. Hos oss kan du kjøpe neodym kubemagneter i forskjellige størrelser og varianter OBS!


Supersterk magnet

Betal med kort, vipps eller ved henting. Merk at neodymmagneter er sprø og lett går i stykker når de slås mot noe hardt (for eksempel en annen magnet ) Merk! Det kan innebære livsfare dersom flere magneter svelges. PRAKTISK: Med en kraftig magnet kan ting henge uten krok. Foto: BRYNJULF BLIX Vis mer.


En liten millimeter neodym- magnet holder én kilo, en millimeter holder sju kilo. Så det er ikke noe problem å feste nesten hva som helst som er laget av magnetisk materiale. I det motsatte tilfellet for en veldig kort magnet som ser ut som en skive med en konstant magnetisering M langs aksen, vil H-feltene fra de to endeflatene kansellere utenfor magneten og der gi B = 0. Inni magneten vil de ha samme retning slik at H = - M. Dette er analogt med det elektriske feltet fra en plan kondensator. Bredt utvalg av magneter og magnetiske løsninger til hjemmet, kontoret og for proffe.


Supersterk magnet

Denne magnetiske platen med imponerende løftekraft på 18kg kan enkelt monteres ved hjelp av to forsenkede skruer. Lagt i din handlekurv. Forniklet neodym magnet.


Gummiflaten gir optimal beskyttelse mot riper. De kan finnes i mobiltelefoner og andre elektroniske gadgets. Det ekstra lange håndtaket med gjenger garanterer en.


Supersterk magnet

Legg dette produktet til min favorittliste. Aldri før har en super-sterk permanent magnet vært så lett å kontrollere. Milwaukee har skapt kraftige magnetiske enheter som kan slås av og på med. Du kan også være interessert i. Neodymmagnet Neodym- magnet for tyngre gjenstander.


Fikk etter hvert også bestillinger om jeg kunne lage skilt til de, og det har jeg gjort. Supersterke neodymmagneter. Praktisk til opphenging av store ting. Bestill online i dag få rask levering. En supersterk magnet kledd med gummi i et justerbart feste holder sverdet i et fast grep.


Passer for sverd opp til 63cm. Ideer laget av dette produktet. MAGNET er fortellingen om det umake paret Jokum og Synne. De møter hverandre på Sogn Studentby i Oslo på syttitallet,. En meget kraftig plastikklomme med supersterk magnet -bakside, som kan brukes til litt av hvert.


Dette kan enkelt demonstreres ved å holde en magnet inntil en bilderørskjerm, slik at bildet avbøyes (vris) sirkulært rundt magneten. Elektronets magnetiske egenskaper utnyttes blant annet i spoler, såkalte elektromagneter. Ved å indusere en elektronstrøm i en superleder, får man en supersterk magnet.


Kjøp dem på Norges gadgetmekka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg