tirsdag 6. oktober 2020

Trebitt oljebeis priser

Trebitt oljebeis priser

På utkikk etter oljebeis? Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. TREBITT Oljebeis gir en transparent behandling som fremhever nyansene i treet og gir dybde til fargeopplevelsen. Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Butinox Oljebeis er en transparent oljebeis med lang holdbarhet for utvendig kledning. Forbehandling med grunning er ikke nødvendig. Gir ingen fiberreisning.


Inneholder film-konserverende middel mot svertesopp og alger. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk. En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket.


Trebitt oljebeis priser

Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT -produktene være noe for deg! TREBITT beisprodukter gir kledningen en vannavvisende beskyttelse, samtidig som beisen vil fremheve det naturlig, vakre utseende til treverket. Den inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket slik at du kan beholde det vakre utseende over tid. Kan bruke i minusgrader og trenger ikke grunning.


Oljebeisen gir en transparent behandling og passer på både tradisjonelle og moderne bygninger. Trebitt Oljebeis Jotun trenger godt inn i treverket, og du beolder den flotte strukturen i treverket. En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning.


Trebitt oljebeis inneholder unike oljer som sørger for en suveren inntrengning i treet. Beisen har gode penetrerende egenskaper som hindrer fuktopptak og stabiliserer treverket mot oppsprekking. Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Stryk på og tørk av overflødig beis. Dette gir den betydelig lengre holdbarhet på farge og glans enn konvensjonell oljebeis. Trebitt Superbeis inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp.


Trebitt oljebeis priser

Beisens konsistens gir mindre sig og drypp. Mer akryl, mindre alkyd Den nye beisen inneholder mindre alkyd enn tradisjonell oljebeis. Det gjør at den beholder opprinnelig farge og glans lenger. Vi har nå Butinox oljebeis pris fra Finn.


Det naturlig vakre har sine fordeler. Har prøvd mange produkter i alle prisklasser , men nå har jeg i 2-år brukt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg