onsdag 7. oktober 2020

Treskilt med navn

Nordens største utvalg! Vi tilpasser skilter og annet håndverk etter kundens ønske om form, farge, logo og tekst. Med års erfaring kan vi hjelpe de aller fleste som er på utkikk etter et produkt av tre eller skiferstein.


Treskilt med navn

Kvalitetshåndverk fra Vinstra i Gudbrandsdalen. Arbeidsklær til helsesektoren med stil og personlighet Health Workers AS. Treskilt A- Familie – der livet.


I går kjøpte vi vår første båt og vi vil gjerne ha et ordentlig skilt med båtens navn. Alle treskilt lages for hån alle designes til den enkelte bestilling. Skiltene blir lasergravert med GCC Spirit maskin eller frest ut med en CNC maskin.


Treskilt med navn

Ved bestilling av skilt for du valg senere i bestillingen din, om å skrive navn ,størrelse,farge og evt. Om du trykker på et skilt så kan du velge navn og evt. Et annet populært produkt er håndfreste treskilt til stedlig informasjon og veivisere med lokale navn i turløyper etc. Her følger vi den nasjonale standard med gradering som blandt annet er utarbeidet av Innovasjon Norge, Innovativ Norge og Den Norske Turistforening med flere. Et hvitmalt treskilt med ramme.


Stokk med innskorne navn og årstal. Bestill treskilt med Debios merker. Et treskilt fra Snekker boden. Utsyn, Himmelsjå, Turbo,. Selv om bildene dine ikke blir.


Cao og hans japanske viseguvernør, Watanabe. Fargerike treskilt med navn på blomster og grønnsaker. Hageredskap og – hansker. Graverte treskilt er vakre, informative og holdbare.


Vi graverte treskilt i trykkimpregnert furu, og basert på ubehandlet villmarkspanel. Takket være vår CNC-styrte graveringsmaskin, kan du få den teksten og den skrifttypen du vil ha. Fargesettingen gjøres med værbestandig maling i de fargene du ønsker.


Hils gjester velkommen med et koselig treskilt eller sett opp et skilt med noen kloke ord hjemme – en trivelig innredningsdetalj. Design ditt eget treskilt med valgfri tekst og bilde, i Skiltomaten. Gaveideer hos Toppen er mangt,graverer bilder og logoer på det meste,Listverk der du bestemmer profilen. Dekor til hytte og hus. Et flott treskilt på hytta gir personlig preg.


Velg mellom ferdige maler eller la oss lage et skilt med unikt design som kun finnes på din hytte. Har du noen gang tenkt at du burde ha fått på plass et nummerskilt på huset? Skiltet skreddersys dine ønsker, både med tanke på farger skrifttype og utforming. Hos MyStone kan du velge i mellom mere enn 6. Trepennen er en roller penn med høy kvalitet.


Treskilt med navn

Posten ønsker at postkasser merkes med alle navn i husstanden. For eneboliger bør også gatenavn og husnummer være med. Våre postkasseskilt er produsert i plast, og printet med værbestandig UV lakk.


Alle priser er inklusive frakt og mva. Det glemte jeg å bringe på det rene, men jeg tar det som en selvfølge. En treskiltmaker uten treskilt , ville jo være som en tatoverer uten tatovering. Jeg har mottatt telefoner fra folk som ønsker å komme i kontakt med skiltmakeren. Med herdende oljer som Benar eller Owatrol vil man kunne oppnå stor blankhet og fin dybde i glansen.


På samme måte som med oljebaserte lakker vil man kunne oppleve at fukt kommer inn under oljen og gjør skade. Det virker imidlertid som om dette er et mindre problem ved bruk av oljer enn ved bruk av lakk. Ved større antall får du en meget billig og fordelaktig pris. Ved jevnlige innkjøp kan vi også tilby faste rabatter, enkel bestilling og rask levering. Kontakt oss med detaljer på antall osv, og vi kommer straks tilbake til deg med et godt tilbud på skilt til deres postkasser.


Det lønner seg å kjøpe postkasseskilt hos oss. PROFF Hos oss handler du med en ekte skiltmaker med lang erfaring og stor kunnskap om faget. Vi vet hva vi holder på med ! SERVICE Vi tar service og kundebehandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg