mandag 7. september 2020

Spesiallaget hundebur

Finn alt du trenger til din hund. Et bredt utvalg av kvalitetsmerker. Morsomme og stimulerende leker. Kun merkevarer av høy kvalitet. Jeg har tenkt til å kjøpe et bur som er spesiallaget for biltype og hunderase, men er ikke sikker på hvem jeg skal kjøpe fra.


Så langt har jeg tittet på Bonzo hundebur , Kela bur, Aluconsult bur og Trønder bur. Noen som har erfaring med noen av disse og vet hvem som er best, både kvalitetsmessig og prismessig? Vi lager bur til de fleste bilmodeller.


Jeg har mistet tellingen på hvor mange hundebur vi har hatt, eller har. Nå har vi et nytt ett som er spesiallaget til bobilen, spesialbestilt. Mål og ønsker er nøye gjennomtenkt. Spesialtilpassede hundebur. Trønderburet produserer spesialtilpassede og solide hundebur til alle hunderaser og bilmerker.


Dyr, hundebur , hundegitter, grinder til gunstig pris for MERCEDES-BENZ Prisgaranti Rask levering Fleksibel betaling - Skruvat. Vi har nettopp bestilt kela hundebur , enn så lenge fornøyd med servicen. Så spent på når buret kommer, fikk beskjed om at det sendes om en uke og syntes det var veldig raskt! Så da droppet vi dem. Hundebur til bil er noe man skal ta alvorlig.


Det er strenge krav til at transporten av hunden din skal være så trygg som mulig, og det tar vi hos Dyrekassen alvorlig. Våre hundebur til bil er kollisjonstestet og gir deg en ekstra trygghet når du skal ta med hunden din på lengre bilturer. Kollisjonstesten viser at selv de beste selene strekker seg for mye slik at hunden kan nå passasjerene. Veterinær Kristin Wear Prestrud mener likevel at sele er en bedre løsning enn å kjøre med hunden usikret.


Bur er det vi anbefaler, men det er jo ikke alle som har plass til et bur i bilen. Skreddersydde bur med sikkerhet og kvalitet. Aluconsult-buret gir kjæledyret ditt trygghet og komfort under bilreisen.


Passer i flere biler (se mål). Har laget det uten yttervegger, for da utnyttet jeg bilens vegger. Det finnes ingen krav til hvordan du skal feste eller sikre hunden din, den eneste regelen er at all last skal være forsvarlig sikret. Vi anbefaler å kjøpe et hundebur til bil som er spesiallaget for transport av hunder i bil. Disse er trygge for både hund og passasjerer.


Dette er et stabilt og sikkert bur. Det lager heller ingen lyd. Buret er dobbeltbur med målene: H75D90B100(i hvert bur). Ecoline og 4Pets hundebur er et godt valg for transport i bil. Burene er meget robuste og sikre med aluminiumsramme, tettsittende ledd i hardplast og dørlås.


Schmidt Premium-Kennel hundebur. Svært robust konstruksjon med innovativ forsterkning i kjøreretningen (kollisjonsbelte). Vi godtar kun vesker og bur som er spesiallaget for transport av dyr.


Vi anbefaler at du bruker en Sherpa Bag laget av fleksibelt stoff (fås kjøpt i de fleste dyrebutikker).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg