tirsdag 8. september 2020

Spisebord 20 personer

Pynt hjemmet ditt med unike designmøbler som er bærekraftige og skreddersydde for deg. Designmøbler til stuen, spisestuen, entré, kontor og soverom. Mange forskjellige designs. Våre spisebord er solide og slitesterke, og mange av dem kan gjøres større.


Se utvalget på skeidar. Alltid design i kvalitet.

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Se vårt store utvalg av bord i kjent design. Vi hjelper å planlegge, og leverer i hele landet.


Spisebord i heltre med plass til personer. Stabilt uttrekksystem. Lengde: fra meter til meter (med ileggsplater). Her får du guide til runde spisebord – Botrend Runde spisebord er sosiale og har plass til flere.


Her spiser vi ikke bare våre måltider, vi gjør også lekser, tegner og spiller spill.

Enten du trenger et kjøkkenbord eller et stort spisestuebord finner du et perfekt bord her! Det er kanskje bare fire personer som spiser rundt bordet til daglig, men ofte flere i helgene? Da er det praktisk med et spisebord med ileggsplater. I stedet for å velge et bord som er for stort i rommet, og som blir massivt i innredningen, kan du velge et mindre bord med muligheten for uttrekk. Slik beregner du plassbehov for spisebord og for spisestue med stoler.


Dekk på til personer ! Der findes desværre i dag rigtig mange kopier af denne type spisebord. Der er to firmaer der producerer denne type spiseborde i Danmark i en ordentlig og godkendt kvalitet. Vi er den ene og den anden er fra en lille midtjysk by der hedder Skovby.


De færreste av oss har behov for spiseplass til ti-tolv personer til daglig. Et fire meter langt spisebord vil derfor okkupere unødig mye plass i stua, og er en dårlig idé dersom du er ute etter å utnytte plassen mest mulig effektivt. Moderne designprodukter med høy kvalitet. Du får det bedre når du har det fint hjemme.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hos Bohus får du et stort utvalg av spisebord til hjemmet ditt! I tillegg, klokker bygget utgifter kjøp redskaper og spisestue godt kan bli mer og økonomisk.


Bord fra til personer ! Der medfølger tillægsplader som ligger placeret under bordpladen, når de ikke er i brug.

Med tillægsplader, kan der sidde personer om bordet, hvis der sidder ved hver bordende. Uanset om du har brug for et lille spisebord til køkkenet eller et spisebord til personer , har Skovby et spisebord , der passer ind i din bolig. Skovby laver spiseborde i mange størrelser og i helt op til forskellige træsorter. Fra helt op til personer ! Et spisebord fra Skovby giver plads til alle. Bordet leveres i standardmodellen med tre tillægsplader, så spisebordet kan udvides til personer.


Tillægspladerne opbevares i magasin under bordpladen. Hos oss finner du spisebord i mange forskjellige materialer og tresorter som eik, furu og bjørk, vi har også andre materialer som spisebord i stål og glass. Vi har runde spisebord , uttrekkbare spisebord og spisebord med ileggsplater.


Skovby SMer markedets mest fleksible spisebord I et snuptag kan du udvide bordet fra til meter, som giver plads til personer , ved tilkøb af ekstra plader. De medfølgende tillægsplader kan udvide spisebordet til meter, så kan du nemt invitere hele familien på middag, også meget anvendeligt som mødebord med personlighed.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg