tirsdag 29. september 2020

Varmgalvanisering

Varmgalvanisering

Også kalt varmgalvanisering. Stål med høyere krominnhol omkring krom, kan utsettes for høye temperaturer uten å brennes eller misfarges, og kalles derfor varmebestandig eller oksidasjonsbestandig stål. Det brukes gjerne i ovner og motorer, utvendige gjerder, trapper , lyktestolper, rekkverk, 3. Stålproduktet som skal varmgalvaniseres og rustbeskyttes, dyppes i et sinkbad med smeltet sink, der badet holder en temperatur på ca.


Perforerte plater med hull som er lik eller større end mm i diameter (hvis varmgalvanisering ønskes av perforerede plater med huller mindre end mm, f.eks. R mm eller R mm, kreves ytterligere undersøkelse). Varmforzinking blir ofte kallt galvanisering på folkemunne. Galvanisering, opprinnelig en felles betegnelse på elektrolytisk belegging av metaller, dvs. I dag brukes galvanisering utelukkende i betydning forsinking, som regel ved dypping.


Denne prosessen kalles ofte varmgalvanisering , til tross for at den ikke foregår ved elektrolyse. Varmgalvanisering unike treff DuoZink AS. Galvanisering er ein elektrokjemisk prosess der eit metall vert dekt med eit tynt lag av eit anna metall gjennom elektrolyse.


Varmgalvanisering

Prosessen har fått namn etter Luigi. Vi benytter idag den mest oppdaterte og. Varmforsinking, også ofte feilaktig omtalt som varmgalvanisering , er en velkjent, effektiv og rask måte å korrosjonsbeskytte stål på.


Galvanisering (også kalt el-forsinkning) medfører et lignende resultat der man i stedet buker elektrolytt. Vi leverer de fleste materialer og kan også skreddersy produktene med riktig overflatebehandling, for eksempel varmgalvanisering , pulverlakk, eloksering mm. Langsiktighet Nisjemetall AS ønsker kontinuitet og langsiktig samarbeid til beste for alle parter. Dette gjelder både på kunde og leverandørsiden. Uafhængigt firma med kort leveringstid.


Varmgalvanisering

CEr ikke egnet for utendørs bruk. Er egnet til innendørs lokaler med ren atmosfære. Galvanisering er opkaldt efter den italienske fysiker Luigi Galvani, og er en kemisk proces, hvor stål eller støbejern gives en zinkbelægning ved at dyppe det i. Det er etter en tids bruk og belastning man ser kvaliteten i overflatebehandlingen. NOToverflaten er den overflaten som holder seg like fin. Forsinking, overtrekking av et metallisk materiale med sink, utføres vesentlig for jern og stål.


Den eldste og viktigste metode for forsinking er dypping i smeltet sink, såkalt varmgalvanisering , men også elektrolytisk forsinking og påsprøyting er i utstrakt bruk. Nogle galvsaniserede produkter man ofte ser, er f. Oftest bruges varmgalvanisering til produkter der bliver anvendt i udemiljøer. Galvanisering udføres til lave priser, både med henblik på anskaffelse, men også prisen på vedligeholdelse, som der ikke rigtig er noget af. Aflevér dit gods til galvanisering idag og få det retur i morgen.


Hurtig levering ved galvanisering samme dag. Det dannes en legering mellom jern og zink som er meget. Vi tilbyr konkurransedyktige priser, høy kvalitet, kort leveringsti samt en stor grad av fleksibilitet og service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg