torsdag 24. september 2020

Turbukse fjellreven

Kjøp yttertøy av høyeste kvalitet. Kjøpt trygt med fri bytte og fri retur. Sjekk ut alle fargerike nyheter! Utendørs klær med perfekt passform. Kjøp turbukse på nett hos Outnorth.


Prisløfte og kostnadsfritt bytte. Stort utvalg av bukser, vinterbukser, turbukser, skibukser m. Vi har bukser med formsydd og normal passform til bukser til turer og shorts, fôrede bukser og mye mer. Ventilasjon med glidelås fra kne til h. Optimal passform, ventilasjon og lommer. Den er utstyrt med forsterkninger i form av dobbelt stoff over sete og knær, og knepartiene er formsydde for bevegelsesfrihetens skyld.


Seks ulike lommer gjør at du kan ha alt du trenger lett tilgjengelig. Teknisk avansert turbukse med optimert passform og nøye gjennomarbeidede detaljer. Beregnet på fotturer når bevegelsesfrihet er minst like viktig som slitestyrke og beskyttelse mot skarpe steiner med mer. Derfor er for eksempel bak og knær formsydde med ekstra sterk baksøm. Brattli turbukse er en lett og hurtigtørkende turbukse med fireveis stretch spesielt utviklet for et aktivt friluftsliv.


Turbukse fjellreven

Buksen har en kroppsnær passform og et enkelt design med kontraststripe langs benet, og er godt egnet til både tur og fritid. Test av turbukser Ni personer har testet turbukser i 4døgn Stor test av turbukser til vår, sommer og høst. En turbukse bør ha det du trenger av lommer, helst lomme på låret, da du ikke ønsker irriterende ting ved hoftebøyen når du løfter beina. De fleste buksene har belte eller stramming i livet, så du kan justere den etter din fasong.


Sammenlign pris på turbukse og skallbukse til herre, dame og barn. Det er viktig at en turbukse har de egenskapene du ønsker, slik at den er optimal for både vær, sesong og aktivitetsnivå. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Fjällräven Keb Gaiter Trousers W Deep Forest-Laurel Green.


Keb Curved Troursers til dame. Kjøp ny bukse, her og nå. Normal midje og passform med figursydde knær. Seks praktiske lommer, blant annet kartlomme og økselomme. Elastisk stroppejustering med trykknapper ved benavslutningen.


Fjellreven bukser, populære Keb bukser til både dame og herre. En ordentlig turbukse vil gjøre turen enda bedre. Hos oss finner du et stort utvalg av turbukser i topp kvalitet.


Hos XXL har vi et stort utvalg damebukser fra kjente varemerker til gode priser. Se hele utvalget og kjøp online på XXL. For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår så bruker vi cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av.


Har brukt den sesonger på jakt og ellers på skogsturer. Må si eg er utrolig fornøyd med den, mest pga komforten. Slitesterk er den også.


På lange dagsmarsjer, så teller komforten mye for meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg